2024-09-12 10:30:03
Φωτογραφία για Κλειδώνει το deal: Οι 3 αθλητικές διοργανώσεις που κλείνουν στην ΕΡΤ

Kοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ είναι η διοίκηση της Volleyleague για την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος και φέτος. Μάλιστα, όπως τόνισε ο πρόεδρος Παντελής Ταρνατώρος, η ΕΡΤ θα δείχνει ένα ματς κάθε Σάββατο στην ΕΡΤ2 και ένα στο ERTFLIX. Eπίσης, θα υπάρχει ειδική εκπομπή μόνο για το βόλεϊ στην ΕΡΑ Σπορ και ίσως και τηλεοπτική στο ERTFLIX.

Eπίσης (κι αυτό είναι σημαντικό) η ΕΡΤ2 θα μεταδίδει και έναν αγώνα από την Volleyleague γυναικών κάθε Σάββατο…

Παράλληλα, σύμφωνα με το superbasket.gr, η ΕΡΤ θα καλύψει το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών, με την ομοσπονδία να έρχεται σε συμφωνία με τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης. οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και αφού ετοιμάστηκαν τα έγγραφα, η ΕΟΚ κατόπιν απέστειλε στα σωματεία τα συμφωνητικά με τα οποία πρέπει να δηλώσουν ότι συμφωνούν.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα κανάλια όπως η ΕΡΤ2, η ΕΡΤ3, αλλά και η διαδικτυακή πλατφόρμα ERTFLIX θα μεταδίδουν αγώνες της Α1 γυναικών, με την ΕΟΚ να έχει ριχτεί για τα καλά στη μάχη της αναβάθμισης του προϊόντος ενόψει και του Ευρωμπάσκετ γυναικών 2025, του οποίου η τελική φάση θα γίνει στην Ελλάδα και το ΣΕΦ.

Μεταδόσεις ενόψει και στο χάντμπολ. Σύμφωνα με την ΟΧΕ, το 4ο Σούπερ Καπ Ανδρών (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή – ΠΑΟΚ) θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο ΚΓ Ηλιούπολης με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ.

Το, δε, 2ο Σούπερ Καπ Γυναικών (ΟΦΝ Ιωνίας- ΠΑΟΚ) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Λαμίας «Χαλκιοπούλειο» με απευθείας μετάδοση από το Star Κεντρικής Ελλάδας (θέση 664 στο Cosmote TV, θέση 730 στο ΕΟΝ NOVA και μέσω του WebTV του σταθμού)…



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρόγραμμα Παρασκευής, 13/9
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρόγραμμα Παρασκευής, 13/9
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ