2024-09-13 16:00:03
Φωτογραφία για Εξέλιξη: Προστίθεται ο Χάρης Λεμπιδάκης στη Σκορδά;



Το πρωί της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου έγινε η πρόβα τζενεράλε του «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά που ξεκινά τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 9.20. Η κατασκευή του πλατό ολοκληρώθηκε και αυτό «σπάει» σε τρία μέρη.

Το πρώτο είναι το τραπέζι με το πάνελ, το δεύτερο η κουζίνα και το τρίτο ο χώρος που θα φιλοξενούνται οι καλεσμένοι της εκπομπής για τις συνεντεύξεις που θα κάνει η Φαίη τις περισσότερες από κοινού με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Στο πλατό κυριαρχεί το ξύλο, από χρώματα το μπλε και το ροζ ενώ υπάρχουν και πολλά φυτά εσωτερικών χώρων.

Το τραπέζι όπου θα εκτυλίσσεται το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής είναι οβάλ. Αριστερά σε αυτό κάθεται η Φαίη Σκορδά και δίπλα της με την εξής σειρά: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ευάννα Ζουμπούρογλου, Νάνσυ Νικολαϊδου και Ανδρέας Μικρούτσικος. Η τελική πρόβα πήγε κάτι παραπάνω από καλά αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τους υπεύθυνους της εκπομπής που διαπίστωσαν πως υπάρχει ήδη χημεία στη νέα πρωινή παρέα του Mega.

Μάλιστα η πρόβα βγήκε πολύ γρήγορα χωρίς κανένα τεχνικό πρόβλημα όπως κάποιες φορές συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Ως γνωστόν στην πρεμιέρα της εκπομπής την επόμενη Δευτέρα «ποδαρικό» στο «Buongiorno» θα κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος που θα μιλήσει για πρώτη φορά για την επιστροφή του στην τηλεόραση με το «Αλ Τσαντίρι» μετά την πρόσφατη συμφωνία που έκλεισε με το Mega.

Πληροφορίες του Reader αναφέρουν πως είναι πιθανόν να προστεθεί ένα ακόμη άτομο στην παρέα της εκπομπής και αυτό είναι ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης που ωστόσο δεν πρόκειται να έχει σε καμία περίπτωση καθημερινή παρουσία στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Mega.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ