2024-09-17 08:13:26
Φωτογραφία για Ένα υπέροχο σπίτι γεμάτο χρώμα
Ο συνδυασμός έντονων αποχρώσεων και μοτίβων στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι μια διαδικασία που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε το σύνολο να μην προκύψει οπτικά κουραστικό ή άκομψο. Στο συγκεκριμένο σπίτι αυτός ο χρωματικός πλουραλισμός έχει επιτευχθεί με υποδειγματικό τρόπο με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός χώρου με πραγματικά μοναδική αισθητική. 

Χρώμα και ύφασμα είναι τα δύο βασικά ...υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάθε χώρο του σπιτιού σε εξαιρετικούς συνδυασμούς, με κάθε στοιχείο να είναι απόλυτα ταιριαστό τόσο με τα υπόλοιπα όσο και με την κλασική αρχιτεκτονική του παλιού και ανακαινισμένου διαμερίσματος.

Ο λευκός φόντος στις μεγάλες επιφάνειες των τοίχων και το ομοιόμορφο ξύλινο δάπεδο επιτρέπουν σε κάθε χρωματιστό στοιχείο να αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ η υφή και τα έντονα χρωματιστά μοτίβα των υφασμάτων είναι επίσης ένα βασικό χαρακτηριστικό της όλης διακόσμησης.

Vintage λεπτομέρειες συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα σε ένα σπίτι που όσο παράδοξο και αν φαίνεται λογω της πολύ ιδιαίτερης διακόσμησής του διατίθεται για βραχυχρόνια μίσθωση και ανήκει στα πιο ανταγωνιστικά καταλύμματα αυτού του τύπου στην πόλη της Κοπεγχάγης.  







___________________________



(*) Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα (στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό) που συμπεριλαμβάνονται στην στήλη "HOTELS TOURS" του site μας δεν αποτελούν διαφημιστική καταχώρηση. Επιλέγονται για το ενδιαφέρον που κατά την άποψή μας παρουσιάζουν ως χώροι λόγω ιδιαίτερων αρχιτεκτονικών-διακοσμητικών τους χαρακτηριστικών και το SoulouposeTo δεν έχει κανενός είδους οικονομική ή άλλου είδους εμπορική συναλλαγή - σχέση με τους ιδιοκτήτες τους.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

airbnb.se


soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ