2024-09-20 11:00:02
Φωτογραφία για TOP TV (20/9/24): Buongiorno... fake news!
Τι κι αν δεν τους βλέπει… ψυχή στην ουσία, τα πρωινάδικα ρίχτηκαν στη μάχη κι εμείς σαν τα κοκκόρια βγάλαμε τα ξίφη!  Αν ρωτάτε την άποψη μου, για το ποιος τηλεαστέρας κέρδισε τις εντυπώσεις… δεν θα σας πω (και σιγά μη σας νοιάζει).Με εντυπωσιάζει ωστόσο η αφθονία των fakenewsή των κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων (sic), μόλις 4 ημέρες μετά την έναρξη του μαραθωνίου #Εντυπωσιακό το -επικοινωνιακό- σνομπάρισμα προς το Breakfast@Star.« Αλλαγές άμεσα, απογοητευμένο το Star». Κάνουν ακριβώς τα ίδια νούμερα με πέρσι, αναμενόμενα το δυνατό τους σπριντ είναι το β μέρος της σεζόν.

# Βομβαρδισμός για τα… σαρωτικά νούμερα της Φαίης. Ειναι, Buongiorno χαζούλη Darwin,το Mega είναι από πίσω, σε λίγο θα πιστέψουμε πως 2% αντιστοιχεί σε 500.000 θεατές.

#  Μεγάλη απροθυμία δείχνουν ΠΟΛΛΑ μεγάλα ονόματα των σήριαλ του Αντ1 να εμφανιστούν στον «με μεγάλη διαφορά στο σύνολο, Γιώργο». Ελλείψει καλού trashreality, το θλιβερό θέαμα του Πρωινού είναι το καθημερινό μου ποπκορν. Και Παγώνη έχω κάθε μέρα, και flashback στο 60% του Σεφερλή που έγινε 15% έχω, και Πλεύρη και ουρλιαχτά, και Αδαμαντίδη έχω.


# Πίσω αφήνει την τοξικότητα η Katken85. Μεγάλη δόση δανείου πρέπει να έχει στη Μύκονο το Πουλοπουλάκι, ώστε να διασύρεται από τον κάθε Μπέο και τον Μάλλη που δεν τον προστατεύει.

# Σοβαρά τώρα, 19 Σεπτέμβρη κι ο Κούγιας τη βγάζει με Μαρίνα Σταυράκη? Τόσο αναδουλειά??? Πάλι χωρίς χάμπουργκερ η Ζήνα?

#Θα επιστρέψω με ένα προσωπικό…fakenew. Πρώτο, το Τvnea είχε βγάλει ως είδηση τα ραντεβού της Μπέτυς Μαγγίρα με τον ΣΚΑΙ για το Voice. Ο Ρουβάς ήταν επιλογή του καναλιού (γιατί άραγε?), κόπηκε ωστόσο από την Acunmedia.Όλοι μιλούν για Καπουτζίδη σήμερα, εγώ θα επιμείνω στη Μπέτυ.

# Περιμένω ΔΙΑΚΑΩΣ τον βραδινό ΝΙ.ΜΟΥ.

# Απροειδοποίητο διαγώνισμα πρώτης εβδομάδας, βγάλτε κόλλες : 10/10 για την Ευάννα Ζουμπούρογλου, 10/10 για την Αφροδίτη Γραμμέλη.

# Οι μετεξεταστέοι : Τάσος Τεργιάκης, Τζένη Μελιτά, Νάνσυ Παραδεισανού, Φαίη Μαυραγάνη, Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Από κάποιους θέλω περισσότερα, από άλλους ίσως και τἰποτα…

# Οι πρυτάνεις: Μικρούτσικος, Ευαγγελάτος, Χατζηνικολάου. Είτε σου αρέσουν είτε όχι, δεν είναι σαν τους υπολοίπους.

# Οι συμβασιούχοι:Τσιμτσιλή, Κοσιώνη, Σρόιτερ, Λιάγκας, Παπαδάκης. Διαχρονικοί, επιτυχημένοι (άλλος πολύ, άλλος λιγότερο), αξιοσέβαστοι (άλλος πολύ, άλλος ΠΟΛΥ λιγότερο),αν εξαφανιστούν την επόμενη μέρα? Θα είναι ακόμα μία ημέρα…

XxDarwin

Πηγή: tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ