2024-09-22 10:00:08
Φωτογραφία για Ποια σειρά του MEGA αναβάλλεται για την επόμενη σεζόν;

 



Με ένα τόσο γεμάτο πρόγραμμα, με νέους κύκλους σειρών που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό (Famagusta, Maestro, Άγιος Παΐσιος, Γη της Ελιάς), νέα κωμωδία (Έχω παιδιά), αλλά και νέες δραματικές σειρές (Ταμπού, Hoteλ), ήταν λογικό ένα από τα καινούργια πρότζεκτ του MEGA να πάρει μετάθεση για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολυσυζητημένη ήδη σειρά του MEGA, Οι Αθώοι, με πρωταγωνίστρια την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, εξοστρακίζεται από το πρόγραμμα της φετινής σεζόν, για τις αρχές της αμέσως επόμενης.

Η σειρά «Οι Αθώοι» μπορεί να μετατίθεται για τη νέα σεζόν στο MEGA, όμως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα γυρίσματα γίνονται ήδη και θα συνεχιστούν κανονικά και θα ολοκληρωθούν κανονικά βάσει προγραμματισμού. Η απόφαση αναβολής αποτελεί καθαρά μέρος στρατηγικής του προγράμματος αλλά και της απαραίτητης… οικονομίας σε τηλεοπτικό χώρο, χρόνο και μπάτζετ.

Η επερχόμενη σειρά του MEGA θα έχει 16 επεισόδια και θα προβληθεί στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή από τον του 2025 και μετά.

Η τηλεοπτική μεταφορά του αριστουργήματος του Κωνσταντίνου Θεοτόκη «Ο κατάδικος» έρχεται την επόμενη σεζόν στο MEGA με τίτλο «Οι Αθώοι», σε σενάριο της Ελένης Ζιώγα και σκηνοθεσία του Νίκου Κουτελιδάκη.





Πηγή: youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης



Πηγή: tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
30 + Vintage κουζίνες
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
30 + Vintage κουζίνες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ