2024-09-27 10:00:02
Φωτογραφία για TOP TV: Και η Queen Dina στους Weekenders !;
Με μικρές εκπλήξεις κυλά η αρχή της σεζόν όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

# Κουβά έχει πάει η μισή πιάτσα με το φορτσάτο ξεκίνημα της Φαίης. Ακόμα ηχούν στα αυτιά μας οι 'επαΐοντες' καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού # Μόνο σε εμένα προκαλεί εντύπωση που ΚΑΝΕΝΑ πρωινάδικο δεν ξέσκισε την Έλενα Τσαβαλιά για τις δηλώσεις της; Δύσκολο να σταθείς επάξια απέναντι στον καθρέφτη σου…

# Για ποιο λόγο ο Λιάγκας μιλούσε για τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ και την περιπέτειά του επί 8,5 λεπτά στον αέρα της εκπομπής;

# Ζοφερή στιγμή χαρακτήρισε πολύ εύστοχα τα σκηνικά από τα βίντεο της πτώσης της Μαρινέλλας στη σκηνή ο Γιάννης Μπέζος. Και να ήταν μόνο αυτό το τέλος; Επί 10 λεπτά η Παγώνη, με το στηθοσκόπιο και την ιατρική μπλούζα, μας ενημέρωνε για το πόσο 'δυνατή είναι η Μαρινέλλα και δεν θα εγκατέλειπε ποτέ τη σκηνή, μιας και την έχει δει πολλές φορές σε συναυλία...' Και δώσ' του ερωτήσεις ο Γκουντάρας για το αν θα άλλαζε κάτι αν έφευγε μόλις μούδιασε το πόδι, και δώσ' του η Παπακωστοπούλου (η οποία, ανάμεσα σε Ματίνα και Κατκεν, μπορεί να πιστέψει πως είναι γιατρός)…


 

# Βλέποντας τα πρώτα δείγματα των σειρών, δεν προκαλούν έκπληξη οι πρωτιές του 'Άγιου Έρωτα' και της 'Ελιάς' σε δυναμικό κοινό και σύνολο. Πιστεύω πως το 'Grand Hotel' θα ανεβάσει στροφές. Από την άλλη, αν και σαφώς ανώτερο από το τρέιλερ, η 'Κατάρα της Τζέλα Δελαφράγκα' με απογοήτευσε. A voir # Αρκετά συμπαθητικά τα νούμερα του Survivor μέχρι στιγμής... Το περιμένατε;"

# Δεν συμμερίζομαι τις τόσο έντονα αρνητικές κριτικές για τους Weekenders. Θα χρησιμοποιήσω, ωστόσο, μια φράση του γατονιού της Ναταλίας που είχε πει στον Πανόπουλο: 'Άνθρακες ο θησαυρός, Δημητράκη…' Καθόλου ομαδικός, έδειξε ψήγματα φιλοδοξίας αλά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Είναι ικανός, λαμπερός, αλλά πρέπει να γίνει πιο ομαδικός και, κυρίως, να περιμένει το… momentum.

 # Προβλέπω μάχη μέχρις εσχάτων ανάμεσα σε Τσουρό και Γερμανού, πιθανή η ανατροπή. Tι λέτε;

 #Σφηνάκια για το τέλος: Στα καλύτερά της η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της. Το φυσάει και δεν κρυώνει το Star με τη 'Φάρμα'. Ετοιμάζεται για τράμπα ο Φερεντίνος και το 'Still Standing'... Με ποιον άραγε; Συγχαρητήρια στις 'Μαμάδες' της ΕΡΤ και ειδικά στην αρχισυνταξία της εκπομπής. 

Xx Darwin

Πηγή: tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ