2024-09-30 17:56:27
Φωτογραφία για Τζώνη Καλημέρης;



Σύννεφα στη σχέση του Τζώνη Καλημέρη με το ΟΡΕΝ με κάποιους καλά γνωρίζοντες να υποστηρίζουν πως είναι θέμα ημερών η οριστική αποχώρηση του στελέχους από τον τηλεοπτικό σταθμό.



Να θυμίσουμε ότι πριν από έναν χρόνο το ΟΡΕΝ είχε καλωσορίσει το γνωστό στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς ανακοινώνοντας πως ο Τζώνη Καλημέρης αναλαμβάνει Διευθυντής Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Chief Operating Officer) και μέλος του ΔΣ του σταθμού της Παιανίας.  





Ωστόσο, με τα έως τώρα δεδομένα και με όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, δικαιολογημένα εκτιμάται πως ακόμα και αν ο Τζώνη Καλημέρης παραμείνει στη διοικητική πυραμίδα του σταθμού θα αποχωρήσει από το Διοικητικό Συμβούλιό του.



Σύμφωνα μάλιστα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Τζώνης Καλημέρης έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του από το ΔΣ του ΟΡΕΝ ενισχύοντας έτσι την ανησυχία και τα ερωτηματικά για το μέλλον του σταθμού της Παιανίας, που όπως λέγεται έντονα στο παρασκήνιο αντιμετωπίζει πρόβλημα οικονομικής ρευστότητας. 





Οι επαφές για εξαγορά του OPEN είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα τους τελευταίους μήνες το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ενώ οι «μετοχές» του σταθμού στο χρηματιστήριο της τηλεθέασης συνεχίζουν την πτωτική πορεία, επηρεάζοντας την ψυχολογία της αγοράς, αλλά και των εργαζομένων του για την οικονομική βιωσιμότητα του καναλιού. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου έως τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας υπήρχαν επαφές με υποψήφιους αγοραστές, οι οποίες μάλιστα είχαν προχωρήσει αρκετά, κάτι που όμως, «χάλασε» ξαφνικά.



Τώρα, αν οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Καλημέρη μπορεί να υπάρξουν μεταβολές στο πρόγραμμα και τη στρατηγική του OPEN, ενώ οι άνθρωποι της αγοράς αναμένουν με ενδιαφέρον το πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση τα υπόλοιπα στελέχη του σταθμού και αν θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές –αποχωρήσεις από τη διοικητική του «πυραμίδα», όπως ακούγεται. 



Σίγουρα όμως, η κατάσταση στο ΟΡΕΝ είναι ρευστή και οι επόμενες κινήσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού, τόσο στον τομέα της τηλεθέασης όσο και στην ευρύτερη αγορά των εγχώριων ΜΜΕ.



Γράφει ο Γρηγορης Μελας (newsit)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ