2024-10-02 14:22:46
Φωτογραφία για Τετάρτη, 2/10/2024: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Με τη βοήθεια της προηγούμενης ανάρτησης, ολοκληρώνουμε την εργασία 4 (σελίδες 18 και 19 - Β.Μ.) και συμπληρώνουμε την εργασία 5, στη σελίδα 20 του Β.Μ..

Μαθηματικά: Ξαναθυμόμαστε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 19 - Β.Μ.), συμβουλευόμαστε τη σχετική ανάρτηση και διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, την εφαρμογή και τον "Αναστοχασμό" του 7ου κεφαλαίου "Στρογγυλοποίηση στους φυσικούς αριθμούς" (σελίδα 20 - Β.Μ.). Κατόπιν, λύνουμε τις ασκήσεις 1, 2, 3 και 5, στη σελίδα 19 του Τ.Ε..

Φυσική: Με πολύτιμο συνεργάτη το εκπαιδευτικό υλικό της αντίστοιχης ανάρτησης, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της ενότητας "Υλικά σώματα", που θα γίνει την Παρασκευή, 4/10. Ξαναθυμόμαστε ό,τι γράψαμε στο κίτρινο βιβλίο (θεωρία, παρατηρήσεις πειραμάτων, συμπεράσματα και εργασίες), φέρνοντας στον νου μας αυτά που συζητήσαμε στην τάξη. Επίσης, από το πράσινο βιβλίο διαβάζουμε: Την πρώτη παράγραφο από τη σελίδα 12, όλη τη σελίδα 14, την παράγραφο "Τα στερεά, υγρά και αέρια σώματα" από τη σελίδα 15, τις παραγράφους "Όγκος" και "Μάζα" από τη σελίδα 16 και, τέλος, όλη τη σελίδα 17 ("Πυκνότητα", "Γλωσσάρι" και "Με μια ματιά").


Σχολική ζωή: Κάνουμε μία ακόμη αλλαγή (ελπίζουμε η τελευταία) στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα, την ημέρα Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα, μεταφέρουμε τη γυμναστική στην 4η ώρα, μετακινώντας, παράλληλα, το ανθολόγιο, τη φυσική και τα αγγλικά προς τα πάνω (1η, 2η και 3η ώρα, αντίστοιχα). Βλέπουμε τις αλλαγές και στο διορθωμένο πρόγραμμα, κάνοντας "Κλικ στη μάθηση" εδώ.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ