2024-10-25 15:52:06
Φωτογραφία για Αυτή είναι η νέα καθημερινή σειράς του OPEN - Πότε κάνει πρεμιέρα;



Μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές που μεταδόθηκε από το δίκτυο του ABC Family, με πλήθος διακρίσεων και βραβείων, το «SWITCHED AT BIRTH» (ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ), έρχεται στο OPEN και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 20.00.

Κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00 θα βλέπουμε την ιστορία δύο έφηβων κοριτσιών της Μπέι και της Ντάφνι, τα οποία μετά από ένα μοιραίο λάθος που έγινε κατά τη γέννησή τους, προσπαθούν να ισορροπήσουν στα νέα δεδομένα και στις ιδιαίτερες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Ουσιαστικά η μία ζει τη ζωή της άλλης, αφού τις μπέρδεψαν στο μαιευτήριο χωρίς οι γονείς τους να γνωρίζουν το παραμικρό. Οι δύο οικογένειες μετά την αποκάλυψη κλονίζονται και οι σχέσεις τους δοκιμάζονται.



Αυτές όμως που θα δυσκολευτούν ακόμα περισσότερο είναι οι δύο κοπέλες. Πώς θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υψώνονται μπροστά τους και να ζήσουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική εφηβική ηλικία; Θα καταφέρουν να συνυπάρξουν ή αυτά που τις χωρίζουν θα είναι μεγαλύτερα από αυτά που τις ενώνουν; Το «SWITCHED AT BIRTH» έρχεται με μία πρωτοποριακή ματιά να πραγματευθεί το νόημα της οικογένειας, της ενηλικίωσης, αλλά και των σχέσεων ανάμεσα σε ενήλικες και εφήβους.



Τι θα δούμε την πρώτη εβδομάδα

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου

Η Μπέι Κένις σοκάρεται μόλις μαθαίνει τυχαία ότι η ομάδα αίματός της δεν είναι συμβατή με αυτή των γονιών της, γεγονός που τη βάζει σε σκέψεις για το εάν είναι όντως το βιολογικό τους παιδί. Θέλοντας να βάλει τέλος στο αίνιγμα αυτό πείθει τους γονείς της να κάνουν τεστ DNA. Tο αποτέλεσμα, ωστόσο, θα αιφνιδιάσει τους πάντες, αφού οι Κένις έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα, στην οποία συμμετέχει και… μια άλλη οικογένεια! Τώρα οι Κένις και οι Βάσκες καλούνται να αποδεχτούν ότι οι δύο κόρες τους μπερδεύτηκαν κατά λάθος στο μαιευτήριο!



 



Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Οι δύο μητέρες έρχονται σε σύγκρουση, για τον τρόπο που μεγάλωσε η μια το παιδί της άλλης. Την ίδια στιγμή η Ρετζίνα αρνείται να μηνύσει το νοσοκομείο που άλλαξε τα δυο κορίτσια μετά την γέννησή τους, γεγονός που προκαλεί αναπάντητα ερωτήματα στην Κάθριν, που αναρωτιέται τι κρύβει τελικά. Παράλληλα, η Ντάφνι αρχίζει να βγαίνει ραντεβού με τον Λίαμ, αγνοώντας εντελώς ότι είναι ο πρώην φίλος της Μπέι.





Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

Η Ρετζίνα και η Ντάφνι έχουν μετακομίσει στο σπίτι των Κένις, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά στους φίλους και τους γείτονες της Κάθριν. Η ίδια ωστόσο, αποφασίζει ότι είναι καλύτερο να κρύψει την αλήθεια και επινοεί ένα ψέμα, σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την Μπέι. Την ίδια στιγμή η Μπέι ζητά πληροφορίες από τη Ντάφνι για τον βιολογικό της πατέρα.



Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

Οι εντάσεις ανάμεσα στις δυο οικογένειες ολοένα και αυξάνονται, την στιγμή που οι φήμες αναφορικά με το τι συμβαίνει στο σπίτι των Κένις δίνουν και παίρνουν…



Παράλληλα, η Ντάφνι έρχεται αντιμέτωπη με ένα δίλημμα, αφού καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε μια οικογένεια που ελάχιστα γνωρίζει και ένα συναρπαστικό νέο έρωτα.

«SWITCHED AT BIRTH»_ «ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ»



Πρεμιέρα Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 20:00 και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη, την ίδια ώρα



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ