2012-07-12 00:26:39
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΕΣ...
Ο Κρίστιαν Τσάβες, για τη θέση του δημιουργικού μέσου και ο Μπρούνο Άλβες, για εκείνη του κεντρικού αμυντικού, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού.

Πιθανότατα με τον Αργεντίνο θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις, ενώ για τον δεύτερο ο… Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος θα έχει προφανώς τους λόγους του, κρατώντας την υπόθεση ανοιχτή, συνιστά υπομονή.

Στις συζητήσεις που γίνονται σε Αυστρία και (τηλεφωνικά με την) Αθήνα μεταξύ του προπονητή, του Κοβάσεβιτς, που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τη διοίκηση, και των συνεργατών του Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με δημοσίευμα του "contra.gr", τα ονόματα των Τσάβες και Άλβες αναφέρονται αρκετά συχνά. Δεν είναι τα μόνα, βέβαια, καθώς τους ερυθρόλευκους απασχολούν και άλλοι ποδοσφαιριστές όπως, για παράδειγμα, ο Πάουλο Μασάδο (Τουλούζ).

Στην περίπτωση του Τσάβες, τα δεδομένα έχουν ως εξής: πρώτον, στη διοίκηση περιμένουν από τον Ζαρντίμ να ανάψει το "πράσινο φως", προκειμένου να προχωρήσουν στις διαπραγματεύσεις με τη Μπόκα Τζούνιορς
. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, όμως, το τελικό "ok", σύμφωνα με όσα αναφέρουν κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ, δεν το έχει δώσει ακόμα. Αφενός διότι, όπως έχει δηλώσει θέλει να δει πρώτα την ομάδα στα φιλικά παιχνίδια στην Αυστρία και την Πορτογαλία και μετά να κάνει τις εισηγήσεις του, αφετέρου γιατί ενδεχομένως να έχει και κάτι άλλο στο μυαλό του.

Δεύτερον, το ζήτημα δεν είναι ο ποδοσφαιριστής, καθώς ο Ολυμπιακός καλύπτει τις απαιτήσεις του που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, αλλά η Μπόκα Τζούνιορς. Αν η ομάδα του Μπουένος Αϊρες,μετά και την απόφαση του Χουάν Ρικέλμε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, παραχωρεί τον Τσάβες, κι αν ναι με ποιο ποσό.

Τα προσεχή εικοσιτετράωρα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και ένας εκ των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν ότι σιγά - σιγά θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι στην υπόθεση. Από τον Ολυμπιακό πάντως, υποστήριξαν την Τετάρτη, ότι δεν έχει κλειστεί κάποιο ραντεβού, καθώς ο Ζαρντίμ δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Σχετικά με τον Μπρούνο Άλβες, από τη στιγμή που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αφήνει ανοιχτή την υπόθεση, σημαίνει ότι όλο και κάτι περισσότερο θα γνωρίζει. Στη διοίκηση πάντως φροντίζουν να κρατούν πολύ μικρό καλάθι, καθώς υπάρχουν πολλά "αν" και "εφόσον" στην περίπτωση του Πορτογάλου στόπερ. Όσο υπάρχει, όμως, αυτή η… χαραμάδα (για την προοπτική δανεισμού του ποδοσφαιριστή), οι ερυθρόλευκοι θα περιμένουν και θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για την απόκτησή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ