2012-07-12 11:18:05
Φωτογραφία για ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΑΣΑΔΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σε δύο παράλληλα «μέτωπα» κινείται ο Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, αφού εκτός του Πάμπλο Ορμπάιθ, εστιάζουν και στον Πάουλο Μασάδο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Πάουλο Μασάδο, φαίνεται ότι αυτός είναι ο παίκτης που προκρίνει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, εστιάζοντας μάλιστα στα πράγματα που μπορεί να προσφέρει ο 26χρονος μέσος της Τουλούζ. Ο Πορτογάλος, λοιπόν, δείχνει να έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον συμπατριώτη του σε σχέση με τον Τσάβες, πρώτα απ' όλα γιατί είναι σίγουρος ότι ο Μασάδο μπορεί να κάνει περισσότερες δουλειές στη μεσαία γραμμή από τον Αργεντινό της Μπόκα.

Παράλληλα ξέρει ότι ο μέσος της Τουλούζ δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής, σε αντίθεση με τον Λατινοαμερικάνο, που δεν είναι σίγουρο ότι θα προσαρμοστεί αμέσως στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις παιχνιδιού.

Ο Μασάδο από την πλευρά του, συνεχίζει την προσπάθεια να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή, ζητώντας διαρκώς από τους ιθύνοντες της Τουλούζ να μειώσουν τις απαιτήσεις τους για να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός με αυτή την κίνηση έχει στα χέρια του ένα επιπλέον διαπραγματευτικό ατού, που δεν είναι άλλο από τη θέληση του παίκτη να φορέσει τα ερυθρόλευκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ