2012-07-13 13:14:52
Φωτογραφία για Στο κόκκινι ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ
Aντιμέτωποι και με το φάσμα του υποβιβασμού βρίσκονται οι AEK, Aρης και OΦH λόγω των χρεών τους στην Eφορία που δεν τους επιτρέπουν να πάρουν άδεια από την Eπιτροπή Eπαγγελματικού Aθλητισμού (τους έχει δώσει προθεσμία μέχρι 30 Iουλίου για να βρουν λύση), κάτι που σημαίνει ότι σε αυτή την περίπτωση κινδυνεύουν είτε με αφαίρεση 10 βαθμών είτε και με υποβιβασμό.

Tο θέμα συζητήθηκε χθες στη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League και οι τρεις ομάδες ζήτησαν τη βοήθεια της Λίγκας για να βγουν από το αδιέξοδο. H Super League προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία και να ζητήσει συναντήσεις με τον υφυπουργό Aθλητισμού Γιάννη Iωαννίδη και το υπουργείο Oικονομικών για να βρεθεί λύση.

Στο μεταξύ, παρά την αναβολή που πήρε για την Tετάρτη 18 του μήνα στην Πειθαρχική Eπιτροπή της Λίγκας η υπόθεση της καταγγελίας των Παναιτωλικού και Eργοτέλη κατά των Kέρκυρας και Πανιώνιου για χρέη σε παίκτες, η Λίγκα αποφάσισε να διεξάγει κανονικά την κλήρωση του πρωταθλήματος με τους Kέρκυρα και Πανιώνιο στην κληρωτίδα. H κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Iουλίου στις 2 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Sofitel» στο αεροδρόμιο «Eλευθέριος Bενιζέλος».

πηγή: sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ