2012-07-20 08:20:13
Φωτογραφία για ΤΣΕΡΒΕΝΚΟΦΣΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ Μάχη εξουσίας στα Σκόπια
Μεγάλη συγκέντρωση στην πόλη Mπογκντάντσι στα ανατολικά της χώρας, οργάνωσε η αξιωματική αντιπολίτευση της ΠΓΔΜ, η Σοσιαλδημοκρατική Ένωση-SDSM, με αφορμή την παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου, Ζόραν Πρόικου. Ομιλητής ήταν ο ίδιος ο ηγέτης του κόμματος Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, ο οποίος, μιλώντας στους συγκεντρωμένους, κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα VMRO και προσωπικά τον Γκρούεφσκι πως κρύβονται πίσω από την αστυνομία, τους επιθεωρητές και κατηγορούν τους αντιπάλους τους ως ψευτοπατριώτες και απατεώνες!Στο τέλος ήλθε το καλύτερο. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης δήλωσε ορθά-κοφτά πως το κόμμα του δεν συμφωνεί με τους παραχαράκτες της ιστορίας και ότι αγαπάει την πατρίδα του και την θέλει όπως ήταν πριν!

Ζήτησε από τους πολίτες να ακούσει τα παράπονα τους και είπε πως το πρόγραμμα της αντιπολίτευσης θα διαμορφωθεί από τα προβλήματα της κοινωνίας που δεν είναι και λίγα.

Να σημειώσουμε ότι καθημερινά όλο και περισσότερο επικρατεί η δυσαρέσκεια στο γειτονικό κρατίδιο.  Η αντιπολίτευση κερδίζει έδαφος και μόλις προ ολίγων ημερών το ένα εκ των δύο αλβανικών κομμάτων (του Θάτσι) συμμάχησε για πρώτη φορά με τον Τσερβένκοφσκι, προσθέτοντας άλλον έναν πονοκέφαλο στο πρωθυπουργό Γκρούεφσκι.

 http://www.elzoni.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ