2012-07-27 18:26:04
Φωτογραφία για Η σύγχρονη «Μπόνι»
του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Η Μπόνι και ο Κλάιντ ήταν ένα θρυλικό ζευγάρι που λήστευε τράπεζες στην Αμερική στη δεκαετία του ’30 και η ζωή τους έγινε βιβλίο και κινηματογραφική ταινία. Γυναίκες που να κάνουν... τέτοιες «δουλειές» δεν υπάρχουν και πολλές και όποτε εμφανίζεται κάποια γίνεται αμέσως θέμα στα μίντια.

Τις τελευταίες μέρες θέμα στο Λος Άντζελες είναι μια γυναίκα που έχει γίνει γνωστή με το όνομα «Απλή Τζέιν» η οποία ειδικεύεται στις ληστείες τραπεζών.

Η κυρία έχει κλέψει έξι τράπεζες ήδη, την πρώτη στις 13 Ιουλίου, τη δεύτερη στις 19 και από δύο στις 23 και στις 24 του μήνα (πήρε φόρα προφανώς).

Το παρατσούκλι της το οφείλει σε έναν αυτόπτη μάρτυρα των πρώτων ληστειών ο οποίος την περιέγραψε σαν μια απλή γυναίκα που δεν γεμίζει το μάτι αλλά γεμίζει τους σάκους με τα κλοπιμαία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι Λατίνα, ηλικίας 35 έως 40 ετών και μετρίου αναστήματος ενώ έχει και τα… κιλάκια της.

Η «Τζέιν» πλησιάζει τον εκάστοτε ταμία και ζητάει τα χρήματα λέγοντας ότι έξω την περιμένει ο συνεργός της. Η φωτογραφία της που έδωσαν οι αρχές στους δημοσιογράφους από μια κάμερα τράπεζας που λήστεψε μόνο με εγκληματική φυσιογνωμία δεν τη δείχνουν και επίσης δεν κρατά όπλο. Πως τα καταφέρνει λοιπόν και παίρνει τα χρήματα χωρίς την απειλή όπλου δεν έχει γίνει γνωστό εκτός και αν λέει στους ταμίες τίποτα… μαγικά λόγια.
topontiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ