2012-07-29 21:10:21
Φωτογραφία για Στη Λιόν το Σούπερ Καπ Γαλλίας!
Η Λιόν κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Γαλλία, καθώς νίκησε στα πέναλτι την Μονπελιέ στον τελικό του Σούπερ Καπ στο "Red Bull Arena" της Νέας Υόρκης 

Η Λιόν νίκησε με 4-2 στα πέναλτι την Μονπελιέ στον τελικό του "Trophée des Champions" (γαλλικό Σούπερ Καπ) και πήρε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Η κανονική διάρκεια του ματς ολοκληρώθηκε με 2-2 και ακολούθησαν άμεσα τα πέναλτι (χωρίς παράταση), όπου ο Ουγκό Λορίς έκανε δύο αποκρούσεις στις εκτελέσεις των Σαρμπονιέ και Μπεντιμό, ενώ ο Ζουρντρέν απέκρουσε μόνο του Φοφανά.

Η πρωταθλήτρια, Μονπελιέ, προηγήθηκε δύο φορές, με τον Τζον Ουτάκα στο 27' και με το πέναλτι του Εμανουέλ Ερέρα στο 56'.

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς την πρώτη φορά απάντησε στο 44' και ο Ζιμί Μπριάν την δεύτερη στο 77', ενώ η Μονπελιέ στο 79' έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Εστράδα.

Η Λιόν στα τελευταία λεπτά είχε δύο τρομερές ευκαιρίες, με τον Λακαζέτ στο 83' να αστοχεί από κοντά σε κενό τέρμα σχεδόν, ενώ ο Μπριάν στο 87' έκανε εξαιρετικό γυριστό σουτ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ζουρντρέν, Κονγκρέ, Γιανγκά-Μπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Σαϊχί, Εστράδα, Καμπεγιά (65' Σουλεϊμάν Καμαρά), Ουτάκα, Αντονί Μουνιέ (81' Σταμπουλί), Εμανουέλ Ερέρα (75' Σαρμπονιέ).

ΛΙΟΝ: Λορίς, Νταμπό (82' Ρεβεγιέρ), Μπακαρί Κονέ, Κρις, Αλί Σισοκό, Φοφανά, Γκοναλόν, Γκουρκούφ, Μπριάν, Λακαζέτ, Μπαφετιμπί Γκομίς (66' Μπεζιά).

*κόκκινη 79' Εστράδα

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ