2012-07-30 00:51:03
Φωτογραφία για Κόντε: «Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω»
Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, κάθε άλλο παρά αγχωμένος είναι για το γεγονός ότι το όνομα του εμπλέκεται στο νέο σκάνδαλο... με στημένους αγώνες που ταλανίζει το Ιταλικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Κόντε δήλωσε πως είναι και παραμένει ήρεμος και συμπλήρωσε πως έχει εμπιστοσύνη στο αθλητικό σύστημα δικαιοσύνης και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα σπάσει την σιωπή του.

«Είμαι και παραμένω ήρεμος, έχω εμπιστοσύνη στο αθλητικό σύστημα δικαιοσύνης και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα μιλήσω. Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, ειδικά από τη στιγμή που τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη».

Η προσοχή του Ιταλού τεχνικού βρίσκεται στον επερχόμενο αγώνα με την Νάπολι για το Σούπερ Καπ Ιταλίας: «Είμαι ευχαριστημένος από τον αγώνα και ειδικότερα από τους παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν σε διαφορετικές θέσεις από τη δικιά τους , όπως ο Λούκα Μαρόνε και ο Στεφάν Λιχστάινερ. Κάποιοι παίκτες θα πρέπει να ξεπεράσουν προβλήματα τραυματισμών και κάποιοι άλλοι θα πρέπει να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας. Υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να εστιάσουμε εν όψει της Νάπολι, σκεφτόμενοι τα διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί στο τελευταίο φιλικό».
pamesports
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
'Πετάει' ο Hamilton!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
'Πετάει' ο Hamilton!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ