2012-08-07 08:44:42
Φωτογραφία για «ΚΛΕΙΝΕΙ» ΣΚΟΝΔΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επαφές με τον Ατρόμητο έχει τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός προκειμένου να κλείσει τον Γιάννη Σκόνδρα και εφόσον τον αποκτήσει πολύ πιθανόν να συνεχίσει στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα πριν την επίτευξη συμφωνίας με τον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός προορίζει τον Έλληνα παίκτη για αντικαταστάτη του Βασίλη Τοροσίδη, σε περίπτωση που ο δεξιός αμυντικός των νταμπλούχων αποχωρήσει από την ομάδα με μεταγραφή.

Αν όμως ο Τοροσίδης μείνει στον Ολυμπιακό, που φαντάζει το πιθανότερο σενάριο αφού η Ρόμα έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια κρούση από άλλη ομάδα, τότε ο Σκόνδρας θα παραμείνει για την τρέχουσα σεζόν στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού και θα ενσωματωθεί στο ερυθρόλευκο ρόστερ την επόμενη σεζόν.

Η υπόθεσή του πάντως δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ οι Περιστεριώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμπεριλάβουν στο deal τον Σουμπίνιο, ο οποίος όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και καταλαμβάνει θέση ξένου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ