2012-08-08 00:08:59
Φωτογραφία για Χαμός στην Esrpesso, πάει για νέα 24ωρη απεργία
Διαψεύδουν τα συνδικαλιστικά σωματεία του Τύπου πως υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία με τον όμιλο Κυριακίδη για την καταβολή των μισθών των εργαζομένων Ο ισχυρισμός αυτός διατυπώνεται στο site της “Espresso”  όπου αναφέρεται πως επιπλέον “πρωταρχικό τους μέλημα είναι η διάσωση του εντύπου και η συνεχής, χωρίς διακοπές, κυκλοφορία του”. Αναλυτικά:

"Οι εργαζόμενοι της Espresso σε συνεργασία με τα συνδικαλιστικά τους σωματεία, κατανοώντας την τραγική οικονομική κατάσταση που μαστίζει το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπου κάθε μέρα κλείνει και ένα έντυπο, συμφώνησαν με την ιδιοκτησία της εφημερίδας για την καταβολή των μισθών τους.  Δηλώνουν ότι, πρωταρχικό τους μέλημα είναι η διάσωση του εντύπου και η συνεχής, χωρίς διακοπές, κυκλοφορία του. Μόνο οι συντονισμένες προσπάθειες εργοδοσίας και εργαζομένων, μπορούν, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να εξασφαλίσουν την βιωσιμότητα της εφημερίδας".

Τα σωματεία ετοιμάζονται να στραφούν νομικά εναντίον του Ομίλου Κυριακίδη για αυτή την ανακοίνωση, και ταυτόχρονα να προκηρύξουν 24ωρη απεργία στην “Espresso”.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ