2012-08-08 17:41:11
Φωτογραφία για Χρυσό μετάλλιο στην... γκέλα!
Οι γκάφες για τους Αγγλους δεν έχουν σταματημό. Η εφημερίδα «Daily Express» πανηγύρισε τα τρία χρυσά μετάλλια των Βρετανών, βάζοντας στο πρωτοσέλιδο Ολλανδούς.

Η Βρετανική εφημερίδα «The Daily Express» έχει τίτλο σήμερα «22 χρυσά καράτια» και αναφέρεται στα 22 χρυσά μετάλλια που έφτασε η Μεγάλη Βρετανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κάτι που είχε να συμβεί από το 1908!

Η αυτοαποκαλούμενη καλύτερη εφημερίδα του κόσμου έχει στο πρωτοσέλιδο τα χρυσά μετάλλια της Βρετανίας που κατέκτησε την Τρίτη στο τρίαθλο με τον Αλιστερ Μπράουνλι, στην ποδηλασία με την Λάουρα Τροτ, αλλά και την ιππασία με εμπόδια, όμως, στην τελευταία φωτογραφία είναι οι Ολλανδοί Γουρ Βρίελινγκ, Μάικελ φαν ντερ Βλόιτεν, Γκέρκο Σρόντερ που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο!

Γκάφα και από την Gazzetta dello Sport

Γκάφα έκανε και η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport. Οι γείτονες δεν μπερδεύτηκαν με αθλητές, αλλά με σημαίες. Στον πίνακα μεταλλίων αντί για τη σημαία της Κύπρου υπάρχει αυτή του ψευδοκράτους, στο όνομα της Μαλαισίας υπάρχει η σημαία της Μολδαβίας. Οι υπεύθυνοι της ιταλικής εφημερίδας έριξαν το λάθος σε δημοσιογράφο που είναι ημιμαθής.

www.gazzetta.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Στικούδη πάει Alpha;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Στικούδη πάει Alpha;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ