2012-08-08 17:47:50
Φωτογραφία για ΜΠΡΟΣ : ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ, ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
«Δεν ξέρω και δεν είμαι άνθρωπος που κάνω συγκρίσεις ποδοσφαιριστών, όπως τώρα μου ζητάτε να τον συγκρίνω με τον Ολοφ Μέλμπεργκ, αλλά σίγουρα πρόκειται για έναν αμυντικό με καλή τεχνική και εξαιρετικά δυνατό στο ψηλό παιχνίδι», δήλωσε στο "sentragoal.gr", ο πρώην προπονητής της Αντερλεχτ και του Πανσερραϊκού, Ούγκο Μπρος, για τον αμυντικό της Σταντάρ Λιέγης, Κανού, ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

«Από όσα έχω δει για τον Κανού, θεωρώ πως πρόκειται για μία καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό», συμπλήρωσε ο Βέλγος τεχνικός, ο οποίος όταν του ζητήθηκε να κάνει τη σύγκριση του νεοαποκτηθέντα στόπερ με τον Ολοφ Μέλμπεργκ ήταν πολύ ξεκάθαρος.

«Αυτές οι συγκρίσεις δεν είναι για τους προπονητές, αλλά για άλλους που το παίζουν ειδικοί», είπε χαρακτηριστικά ο άλλοτε προπονητής της Αντερλεχτ και της Γκενκ και συμπλήρωσε:

«Ενας προπονητής ζητά και παίρνει έναν παίκτη, διότι τον θεωρεί ιδανικό. Προφανώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξέρει τις δυνατότητες του Κανού και γι' αυτό επέμεινε στην απόκτησή του, τον εμπιστεύεται και πιστεύει ότι θα τον δικαιώσει», υπογράμμισε ο 64χρονος Βέλγος προπονητής.


Οσο για το ποια είναι τα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του Κανού, ο Μπρος προσπάθησε να γίνει όσο το δυνατόν πιο κατανοητός.

«Είναι ένας παίκτης που μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι της ομάδας, να πάρει την πρώτη μπάλα και να σερβίρει στον χαφ», είπε και πρόσθεσε: «Είναι ένας παίκτης με καλές τοποθετήσεις τόσο στα μετόπισθεν όσο και στην επίθεση, όταν η μπάλα είναι στημένη. Είναι δυναμικός, αρκετά γρήγορος και όπως είπα, διαθέτει καλή τεχνική. Επαναλαμβάνω, ο Ολυμπιακός έκανε καλή επιλογή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ