2012-08-10 20:43:11
Φωτογραφία για Το βάρος σε Σκιλασί!
Ο Σεμπαστιάν Σκιλασί έχει ανέβει ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού με τις πληροφορίες από την Αγγλία να επισημαίνουν ότι οι Πειραιώτες έχουν ρίξει όλο το βάρος πάνω σε αυτήν την υπόθεση.

Όπως προκύπτει από πληροφόρηση από την Αγγλία οι πρωταθλητές Ελλάδας προσπαθούν τις τελευταίες δύο μέρες να κλείσουν τον Σεμπαστιάν Σκιλασί της Άρσεναλ με το κασέ του παίκτη να κυμαίνεται από 1 έως 1,2 εκατ. ευρώ. Στην Μεγάλη Βρετανία πάντως δεν μιλούν για δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών.

Υπογραμμίζουν όμως ότι ο Γάλλος διεθνής στόπερ των «κανονιέρηδων» είναι ο παίκτης στον οποίο έχει στραφεί ο Ολυμπιακός και για τον οποίο κάνει συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο. Ο Σκιλασί δεσμεύεται ως γνωστόν με συμβόλαιο με την Άρσεναλ και δεν είναι τόσο απλό και εύκολο ν' αποχωρήσει.

Φαίνεται όμως ότι είναι ο παίκτης στον οποίο έχουν καταλήξει οι ερυθρόλευκοι για το κέντρο της άμυνας. Βέβαια δεν είναι η μόνη περίπτωση καθώς υπάρχουν ακόμα οι Λουγκάνο, Ντεμικέλις, Σαπουνάρου και άλλοι στόπερ τους οποίους κοιτάζουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν ακόμα και εντός των προσεχών ωρών. Σε Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία υπάρχουν από την άλλη ΜΜΕ που διευκρινίζουν ότι λίαν συντόμως ο Σκιλασί θα κλείσει στον Ολυμπιακό και θα έρθει στην Ελλάδα www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ