2012-08-10 21:04:56
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : Η ΑΜΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ... ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!
Σε ομιλία του προς τους παίκτες του, μετά το φιλικό με τη Μάλαγα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ζήτησε πίεση ψηλά, αμυντική συνεισφορά από όλους και κοντινές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών.

Στις δύο βασικές λειτουργίες μιας ομάδας, την αμυντική και την επιθετική, ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει δύο διαφορετικά πρόσωπα μέχρι στιγμής, όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr" και βάσει της εικόνας των ερυθρόλευκων από τα έως τώρα φιλικά.

Φυσικά αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, του δημιουργεί προβληματισμούς ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γι' αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός στην προπόνηση της Πέμπτης και μετά το φιλικό με τη Μάλαγα, στην ομιλία του προς τους παίκτες, τους τόνισε πως θέλει πίεση ψηλά στον αντίπαλο, αμυντική συνεισφορά από όλους τους ποδοσφαιριστές και κοντινές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών στον αγωνιστικό χώρο.


"Η άμυνά μας πρέπει να παίζει ψηλά, να μην καθόμαστε πίσω και κοντά στην περιοχή μας. Με αυτόν τον τρόπο και οι αμυντικοί θα βοηθούν την ομάδα και στο επιθετικό κομμάτι, καθώς δεν θα υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το παιχνίδι μας.

Σε κάποιες φάσεις είχαμε σημαντικά κενά στην άμυνά μας, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα μόνο των αμυντικών. Δεν γίνεται να αμύνονται μόνο οι αμυντικοί. Αυτό πρέπει να γίνεται από όλους. Πρέπει να ξεκινάει από την επίθεση η πίεση. Επίσης, οι μέσοι πρέπει να προσέχετε, να κάνετε σωστό πρέσινγκ και να καλύπτεται καλά τους χώρους. Η άμυνα γίνεται από όλους και αυτό πρέπει να κάνουμε", υποστήριξε χαρακτηριστικά στην ομιλία τους προς τους παίκτες ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ