2012-08-12 13:30:04
Φωτογραφία για Δύο μέτωπα και... βλέπουμε για στόπερ!
Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει... μάχη σε δύο μέτωπα για την θέση του στόπερ, έχοντας ανοιχτή γραμμή και για τον Κοντρέρας αλλά και για τον Σκιλασί ενώ έχει και άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Το «αγκάθι» για τον Ολυμπιακό στην υπόθεση του Κοντρέρας είναι πως είναι αρνητικός στην μετακίνησή του στην Ελλάδα και ο τεχνικός της Κόλο Κόλο, Ομάρ Λαμπρούνα αλλά και ορισμένοι παράγοντες. Και αυτό όχι για οικονομικούς λόγους αλλά επειδή η μεταγραφική περίοδος στην Χιλή έχει λήξει και δεν μπορεί ο σύλλογος ν' αναπληρώσει το κενό του έμπειρου στόπερ.

Το ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδας έρχεται σε μία χρονική περίοδο που η Κόλο Κόλο παρουσιάζει κακή εικόνα στο πρωτάθλημα και έχει τον Κοντρέρας περισσότερο ανάγκη από ποτέ Ο ίδιος ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πάντως εμφανίζεται -όπως σας έχουμε ήδη γράψει- θετικός.

Από την άλλη σχετικά με τον Σκιλασί και την Άρσεναλ το 1 με 1,2 εκατ. ευρώ που είναι οι ετήσιες αποδοχές του Γάλλου δημιουργούν δυσκολίες για τους Πειραιώτες.  Η Άρσεναλ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δημιουργήσει ιδιαίτερα... προβλήματα με τις αξιώσεις της στον Ολυμπιακό. Και αυτό δεδομένου ότι θέλει να απαγκιστρωθεί από τον διεθνή παίκτη και το συμβόλαιό του, όμως θα πρέπει να βρεθεί χρυσή τομή με τον ίδιο.


Πάντως στο λιμάνι δεν έχουν μόνο τους Κοντρέρας και Σκιλασί στην λίστα τους. Εκτός των άλλων υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι (σ.σ. Λουγκάνο, Ντεμικέλις, Κόστα κ.ά.) αλλά και δύο ονόματα που βρίσκονται αρκετά ψηλά στην λίστα και δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα. Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ