2012-08-12 13:45:17
Φωτογραφία για Στην ΚΠΡ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Κατίδης
Στην ΚΠΡ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Κατίδης αφήνοντας πίσω του τον Άρη το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Γιώργος Κατίδης αναμένεται να έχει αφήσει πίσω του τον Άρη συνεχίζοντας την καριέρα του στην ΚΠΡ και την Premier League της Αγγλίας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προ δεκαημέρου είχε αρνηθεί την πρόταση της αγγλικής ομάδας έναντι του ποσού των 330.000 λιρών ή 400.000 ευρώ για την παραχώρηση του διεθνή μέσου και απομένει να φανεί αν κάτι άλλαξε.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο εκπρόσωπος του Κατίδη, Θεόφιλος Καρασαββίδης, είχε βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου και είχε επισημάνει ότι η πρόταση της ΚΠΡ συνεχίζει να είναι σε ισχύ.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από την επιστροφή της αποστολής του Άρη από το Πράτο της Ιταλίας όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Κατίδης δεν συμπεριλήφθηκε από τον Μάκη Κατσαβάκη στο πρώτο φιλικό στην Θεσσαλονίκη.


Αυτό της περασμένης Παρασκευής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου ο Κατίδης ήταν στην εξέδρα ενώ πληροφορίες κάνουνε λόγο πως όλες αυτές τις τελευταίες μέρες προπονείται μόνος του.

Ακόμη δεν είναι τυχαίο ότι από το περιβάλλον του τις τελευταίες ώρες τηρήθηκε στάση σιωπής και αποφυγής του οποιουδήποτε σχολίου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κατίδης μέχρι τις αρχές της εβδομάδας θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι αύριο Δευτέρα θα βρεθεί μαζί με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων όπου κλήθηκε για το φιλικό κόντρα στην αντίστοιχη της Πολωνίας.

Όπως και να έχει μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα φανεί κατά πόσο ο Κατίδης θα μεταβεί στην Αγγλία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΚΠΡ υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας.

Εν τω μεταξύ το βράδυ της Παρασκευής μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ακολούθησε συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ με τους Βελλίδη, Παπαζαχαρία, Καζναφέρη, Καπετάνο και Παπαστεριανό.

Αυτή είχε να κάνει με την άμεση τακτοποίηση του θέματος των οφειλών που υπάρχουν στο πρόσωπό τους και σύμφωνα με την δέσμευση των Ζαμπέτα και Κατσιαούνη αυτό θα γίνει μετά τις 21 Αυγούστου.

Η πρώτη κουβέντα είχε γίνει στο Πράτο της Ιταλίας στην ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας με αφορμή την παρουσία των δύο αντρών εκεί και η συνέχεια δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους Βελλίδη, Καζναφέρη, Καπετάνο και Παπαστεριανό τους οφείλεται ολόκληρο σχεδόν το περσινό συμβόλαιο ενώ στον Παπαζαχαρία εκτός από αυτό έχει λαμβάνειν και από το συμβόλαιο της προπέρσινης χρονιάς.

Όσο για την στάση των πέντε ποδοσφαιριστών του Άρη με τα λόγια τους επανέλαβαν ότι θα κάνουν υπομονή ώστε να τελειώσει θετικά το θέμα της αδειοδότησης και ζήτησαν το θέμα τους να τακτοποιηθεί ως το τέλος Αυγούστου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ