2012-08-12 19:31:02
Φωτογραφία για Δύο θύματα σε τροχαία στην Κύπρο
Δύο συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους εχθές σε ισάριθμα τροχαία ατυχήματα. Πρόκειται για μία 80χρονη που προσπαθούσε να... διασταυρώσει λεωφόρο στη Λάρνακα, και ένα 29χρονο μοτοσικλετιστή στη Λεμεσό.

80χρονη στη Λάρνακα

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα εχθές το πρωί έχασε τη ζωή της 80χρονη, ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει λεωφόρο στη Λάρνακα. «Το δυστύχημα», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χρήστος Ανδρέου, «σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 6.30 το πρωί στη λεωφόρο Ιωάννη Κρανιδιώτη στη Λάρνακα».

«Αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος από τη Λάρνακα», πρόσθεσε ο κ. Ανδρέου, «κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 80χρονη, επίσης από τη Λάρνακα, η οποία εκείνη την ώρα, διασταύρωνε το δρόμο χρησιμοποιώντας τη διάβαση πεζών. Η 80χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της».


«Τα φώτα τροχαίας στο συγκεκριμένο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα», συνέχισε ο εκπρόσωπος της ΑΔ Λάρνακας, «δεν ήταν σε λειτουργία. Έγινε έλεγχος αλκοόλης στον οδηγό με μηδενική ένδειξη». Ο 33χρονος οδηγός, κατέληξε, συνελήφθη και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

29χρονος στη Λεμεσό

Ο 29χρονος Στέλιος Ηλία από τη Λεμεσό είναι το νέο θύμα θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε εχθές τα ξημερώματα στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα, ενώ ο άτυχος 29χρονος, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Λεοντίου Α' στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην άσφαλτο. Από το δυστύχημα, ο 29χρονος, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος, λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ