2012-08-13 00:31:02
Φωτογραφία για Η ευαίσθητη πλευρά της Rihanna
Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στη βασίλισσα των talk show Oprah Winfrey η Rihanna μιλά για τη νύχτα της επίθεσης από τον αγαπημένο της Chris Brown, τη μοναξιά και τη δόξα... Στο σόου που θα μεταδοθεί στις 19 Αυγούστου από το τηλεοπτικό δίκτυο της Winfrey, η 24χρονη popstar ανοίγει την καρδιά της και δείχνει ότι πέρα από τα άγρια πάρτι και την έντονη ζωή, έχει κι ένα νάλλον εαυτό βαθύτατα συναισθηματικό και πολύ ευαίσθητο. «Ήταν ντροπιαστικό. Ήταν ταπεινωτικό. Έχασα τον καλύτερό μου φίλο!» είπε χαρακτηριστικά για τον βίαιο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της το 2009 Chris Brown. Όσον αφορά πώς αισθάνθηκε με τον χωρισμό τους, είπε: «Ήμουν αγανακτισμένη, είχα κρατήσει κακία. Ήταν σκοτεινή στιγμή!».

Ύστερα απ΄οτρία χρόνια το ζευγάρι ξανασυναντήθηκε και πολλοί μιλάνε για περιστασιακή ερωτική σχέση που διατηρούν μέχρι σήμερα, καθώς ήδη έχουν συνεργαστεί για δύο single. Η ίδια η Oprah ομολογεί ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ από την εντύπωση που η ίδια είχε για τη νεαρή σταρ
. «Πήγα εκεί έχοντας ήδη σχηματίσει μία ιδέα βλέποντας τα βίντεό της κι ακούγοντας τη μουσική της. Νόμιζα ότι θα είχα πρόβλημα, ότι θα φερόταν σαν ανόητη, θα ήταν καμιά περίεργη ροκού, ποπ γυναίκα! Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα. Μπορεί να τραβάει τα όρια μακριά αλλά έχει τον λόγο της!».

Η Rihanna μπορεί να απολαμβάνει τη δόξα της πουλώντας εκατομμύρια άλμπουμ και θεωρούμενη ως η πιο δημοφιλής σταρ σύμφωνα με το Forbes, αλλά ομολογεί ότι όλα έχουν το τίμημά τους. «Είμαι απίστευτα τρομοκρατημένη από όσα φέρνει η δόξα. Είναι απίστευτο πόσο μόνος μπορεί να αισθανθείς!».
real
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ