2012-08-13 16:17:20
Φωτογραφία για ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΜΑΡΑ (VIDEO)
Με την βοήθεια της Παναγίας θα συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα κι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε, δήλωσε ο πρωθυπουργός από το δημαρχείο Καλαμάτας, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Νίκα.

Ο πρωθυπουργός, αφού είπε ότι παίρνει δύναμη από τη Μεσσηνία, υπογράμμισε ότι, «η σημαία του αγώνα είναι για όλη την Ελλάδα ψηλά, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η γρήγορη έξοδος από την κρίση».

Ο δήμαρχος Καλαμάτας ζήτησε από τον πρωθυπουργό ενίσχυση των ΟΤΑ για να ανταποκριθούν στο έργο τους, κυρίως σε αυτό της πρόνοιας και τον κάλεσε να εγκαινιάσει το Μέγαρο Χορού της πόλης, ενώ του προσέφερε έναν πίνακα με την βυζαντινή Καλαμάτα από το εργαστήριο της δημοτικής επιχείρησης «Φαρίς».

Νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την έλευση Γιούνκερ

 Νέα συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση πριν από την άφιξη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Ελλάδα, στις 22 Αυγούστου, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός από την Πύλο, όπου βρίσκεται για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου. Παράλληλα, κάλεσε όλους τους πολίτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ξεπεραστεί η κρίση.


Όπως ανέφερε ο κ. Σαμαράς μόλις ετοιμαστεί η λίστα με τις περικοπές ύψους 11,5 δισ. ευρώ θα δοθεί στα χέρια των πολιτικών αρχηγών.

Στη συνάντησή του με τον δήμαρχο Πύλου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανέφερε: «Ήρθα και εγώ στον τόπο μου για να πάρω δύναμη. Και να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, αυτές τις άγιες μέρες, καλή Παναγιά.

» Θέλω να γνωρίζετε ότι η σημαία του αγώνα για όλη την Ελλάδα είναι ψηλά. Αγωνιζόμαστε προκειμένου να πετύχουμε το στόχο, που δεν είναι άλλος, από τη γρήγορη έξοδο της χώρας από την κρίση. Και προς την κατεύθυνση αυτή, καλώ όλους τους Έλληνες, πέρα και πάνω από κόμματα, να είμαστε μία ενωμένη γροθιά. Γιατί τώρα είναι η Ελλάδα που μετράει και τίποτα άλλο. Και είμαι βέβαιος, ότι με τη βοήθεια της Παναγιάς, θα κερδίσουμε. Μάχη δύσκολη, ανηφορική, δύσβατη, με συνεχείς αναταράξεις, θα την κερδίσουμε».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την έλευση Γιούνκερ στην Αθήνα ο κ. Σαμαράς θα αναχωρήσει για το Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί για πρώτη φορά με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα εγκαινιάσει το Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων στην Πύλο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Έκοψε» Χολέμπας ο Σάντος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Έκοψε» Χολέμπας ο Σάντος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ