2012-08-13 16:32:30
Φωτογραφία για ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση του βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του γραμματέα στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ.

«Ευελπιστώντας να σηματοδοτήσω την αλλαγή στο κόμμα και στη χώρα καταθέτω την υποψηφιότητά μου» είπε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Μιλώντας στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, ο Μ.Κεφαλογιάννης χαρακτήρισε τη ΝΔ κυρίαρχη πολιτική δύναμη και στην κυβέρνηση και στην κοινωνία, που προέρχεται από πολύ μακριά, από τον Κων. Καραμανλή, και φιλοδοξεί να πάει και πολύ μακριά.

Βρισκόμαστε, είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους, σε περίοδο κρίσεως και σε περιόδους κρίσεων οι άνθρωποι που άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους άλλαξαν τις δομές. Αυτό, συνέχισε, προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Αυτό θέλουμε κι εμείς να επιχειρήσουμε να κάνουμε στη λειτουργία του κόμματος. Το κόμμα, πρόσθεσε, πρέπει να αλλάξει, πρέπει να αλλάξουν όλα.


Ο κ. Κεφαλογιάννης συνέχισε λέγοντας ότι η Ελλάδα, το 2020, θα είναι μια καλύτερη χώρα για τη νέα γενιά. Αυτή η κρίση θα θεωρείται μακρινό παρελθόν μετά από λίγα χρόνια και θα πρέπει να την περάσουμε όσο πιο ήπια γίνεται, να δημιουργήσουμε τις δομές και τις υποδομές, να προχωρήσουμε στο μέλλον.

Για τη θέση του γραμματέα έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Νικήτας Κακλαμάνης, Παναγιώτης Αδρακτάς, Φίλιππος Ταυρής και ο νεοκλεγείς βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Καράμπελας. Ωστόσο, η Συγγρού δεν έχει ακόμη ορίσει «εκλεκτό».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ