2012-08-17 20:46:08
Φωτογραφία για ΜΩΡΑΛΗΣ : ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΕΖΟΝ ΜΕ 16 ΟΜΑΔΕΣ
Στόχος της Σούπερ Λίγκας είναι να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα με 16 ομάδες, σύμφωνα με όσα τόνισε εξερχόμενος από το Δ.Σ. ο πρόεδρός της, Γιάννης Μώραλης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μώραλης υπογράμμισε: «Υπάρχουν αρκετά θέματα με ομάδες τα οποία προσπαθούμε να λύσουμε για να αρχίσει κανονικά το φετινό πρωτάθλημα. Κάποιες ομάδες έχουν σημαντικά προβλήματα και εμείς προσπαθούμε να βρούμε λύσεις.

Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με 16 ομάδες. Το στοίχημα για εμάς φέτος είναι να αρχίσει η σεζόν με 16 ομάδες και να τελειώσει με τόσες».

Ο πρόεδρος της Λίγκας τόνισε ακόμα ότι πρόθεση της διοργανώτριας αρχής είναι να επέλθουν κυρώσεις για τις ομάδες που θα έχουν κάνει παραβάσεις. «Έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες. Εάν δεν βρεθεί λύση θα επιβληθούν στις ομάδες οι ποινές που ορίζει ο Νόμος».

Ο Γιάννης Μώραλης επισήμανε ακόμα ότι οι παράγοντες των Πλατανιά, Κέρκυρας και Πανιώνιου εμφανίζονται σίγουροι ότι μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 15ης Σεπτεμβρίου θα έχουν διασφαλίσει τις ενημερότητές του. Έτσι φαίνεται πως το πιο μεγάλο πρόβλημα έχουν οι ΑΕΚ, ΟΦΗ και Άρης για την φορολογική και την ασφαλιστική τους ενημερότητα.

Αναφορικά με την απόφαση της Football League για τους Ολυμπιακό Βόλου, Ηρακλή και Καβάλα ισχυρίστηκε ότι η Λίγκα δεν έχει επίσημη ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ