2012-08-18 20:02:05
Φωτογραφία για Το προσωπείο του κακού πατριώτη
από τον Γιάννη

Γη 2012 - Νέα τάξη πραγμάτων

Το τυρί Οι κινούντες τα νήματα της νέας τάξης έχουν ένα όραμα, μια προσδοκία αν θέλετε που ακούει στο πολλά υποσχόμενο όνομα Παγκοσμιοποίηση. Στα αυτιά του απλού ανθρώπου κάτοικου αυτού του πλανήτη η λέξη παγκοσμιοποίηση ακούγεται όμορφα , λυτρωτικά θα μπορούσε να πει κανείς, αφού στο μυαλό του φέρνει έννοιες όπως αδελφοποίηση των λαών,ειρηνική συνύπαρξη όλων,τερματισμός κάθε λογής πολέμου και εν τέλει μια αρμονική αποδοχή της διαφορετικότητας του καθενός σε συνδυασμό με αγαστή συνεργασία για την όσο το δυνατόν ομορφότερη διαβίωση όλων μας πάνω σε αυτό τον πλανήτη.

Ακριβώς όπως και στα μάτια ενός ποντικού ένα κομμάτι λαχταριστό τυράκι μοιάζει με όαση στην έρημο της πείνας του. Μια όαση τόσο μαγευτική και μεθυστική που τον καθιστά ανήμπορο να δει τι υπάρχει πίσω απο το τυρί.

Η φάκα...

Δυστυχώς όμως σε αυτή τη ζωή ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός , για να μην πούμε πως τις περισσότερες φορές δεν είναι. Ούτε και τα πράγματα είναι πάντα όπως φαίνονται.


Οι κινούντες τα νήματα λοιπόν όταν λένε παγκοσμιοποίηση εννοούν το να έχουν τον Έλεγχο των πάντων, μέσα απο μια παγκόσμια κυβέρνηση ορατή ή αόρατη ανάλογα με το ποσοστό των αφελών που νομίζουν πως όλοι έχουν αγαθές προθέσεις. Και όταν λέμε των πάντων εννοούμε οτιδήποτε μπορεί να καθορίσει την πορεία αυτού του πλανήτη.

Ξεκινώντας απο την οικονομία και φτάνοντας μέχρι και το τι καρτούν θα βλέπουν τα παιδιά μας.

Όσο πιο πολλά καταφέρουν να ελέγξουν τόσο πιο σίγουροι θα κοιμούνται τα βράδια για το γεγονός πως τίποτα δεν μπορεί να πάει αντίθετα απο τις δικές του και μόνο επιθυμίες.

Τώρα το αν οι δικές τους επιθυμίες έρχονται σε αντίθεση με τις επιθυμίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων αυτού του πλανήτη αυτό είναι κάτι που πολύ λίγο τους νοιάζει, όσο και το αν φορέσουν μπλε ή κόκκινη γραβάτα στην βραδινή τους έξοδο. Για να είμαστε ακριβείς το θέμα με την γραβάτα τους απασχολεί περισσότερο.

Ο τρόπος...

Η αλήθεια είναι για καλή μας τύχη πως το να πετύχει κανείς τον παγκόσμιο έλεγχο όσο δυνατός και αν είναι , δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Απαιτεί μεγάλη οργάνωση, πολλά χρόνια σχεδιασμού και υλοποίησης και πολύ κόπο.

Ενα βασικό όπλο που χρησιμοποιούν για να πετύχουν το σκοπό τους όλα αυτά τα χρόνια είναι το περίφημο "Διαίρει και Βασίλευε", γνωστή μέθοδος απο αρχαιοτάτων χρόνων.

Με άλλα λόγια όταν έχεις να κουβαλήσεις μια τεράστια πέτρα απο ένα μέρος σε ένα άλλο , τόσο μεγάλη που δεν χωράει να την φορτώσεις πουθενά, δεν έχεις παρά να την σπάσεις σε μικρότερα κομμάτια και τότε έχεις την ευχέρεια να την πας οπουδήποτε και με πολλά και διαφορετικά μέσα.

Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με έναν λαό. Για να τον πείσεις να γίνει μέρος της παγκοσμιοποίησης θα πρέπει πρώτα και πάνω απ όλα να τον πείσεις να αρνηθεί την μοναδικότητα του και να τον «σπάσεις» σε μικρότερα κομμάτια. Η την ιδιαιτερότητα του αν το προτιμάτε. Και όταν λέω μοναδικότητα δεν το εννοώ με την έννοια της υπεροχής του απέναντι σε άλλους λαούς , αλλά με την έννοια της διαφορετικότητας .

Θα πρέπει λοιπόν να τον κάνεις να απαρνηθεί σιγά σιγά την αρχική του ταυτότητα ώστε να μπορέσει κατόπιν να δεχτεί την νέα που θα του έχεις ετοιμάσει.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά που κάνουν τους λαούς να ξεχωρίζουν μεταξύ τους είναι : η γλώσσα,η θρησκεία, οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα με άλλα λόγια του κάθε λαού.

Για να το πετύχεις αυτό δεν μπορείς εν μια νυκτί να τους πείς κοιτάξτε να δείτε όλα αυτά που ξέρατε και που κληρονομήσατε απο τους προγόνους σας να τα ξεχάσετε.

Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις όπου κι αν εφαρμοζόταν, σε οποιαδήποτε χώρα υπο οποιοδήποτε καθεστώς .

Σήμερα υπάρχουν άλλοι τρόποι πολλοί πιο έξυπνοι και επιστημονικοί για να πετύχεις κάτι τέτοιο όταν έχεις βέβαια και τα κατάλληλα μέσα (κυβερνήσεις μαριονέτες) .

Βασικός άξονας πάνω στον οποίο θα πρέπει να κινηθείς είναι το «λίγο λίγο κάθε φορά». Μέχρι που να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Παγκοσμιοποίηση α λα κρεμ...

Η συνταγή αποτελείται απο μερικά απλά υλικά που μπορείτε να βρείτε εύκολα. Αν είστε απο τους κινούντες τα νήματα βεβαίως.

Ολίγη τηλεόραση

Ολίγο ραδιόφωνο

Ολίγες εφημερίδες

Μπόλικη διαστρεβλωμένη παιδεία

Αρκετή μείωση ελεύθερου χρόνου για σκέψη και αναζήτηση , μέσω της δραστικής μείωσης μισθών ώστε ο καθένας απο μας να αναγκάζεται να εργάζεται είτε 15 ωρες την ημέρα και να φτάνει σπίτι του σαν άδειο μύδι, είτε καθόλου μισθών μέσω της ανεργίας όπου εκεί μπορεί φαινομενικά να έχεις ελεύθερο χρόνο αλλά στην ουσία δεν έχεις, αφου τον σπαταλάς στο να ψάχνεις για δουλειά και στο να προσπαθείς να γλυτώσεις το σπίτι σου απο τον πληστειριασμό για να μην στο πάρει η τράπεζα και γενικότερα στο να βρεις τρόπο να πληρώσεις τους λογαριασμούς που τρέχουν με αποτέλεσμα η διάθεση σου για αναλυτική σκέψη σχετικά με το που πάμε σαν ανθρωπότητα να φαντάζει οχι απλώς πολυτέλεια αλλά το λιγότερο σαν κάτι το ενοχλητικό . Και το μόνο που θες όταν είσαι στρεσαρισμένος απο παντού είναι να «ξεσκάσεις και λίγο βρε αδερφέ» , να δεις κατι χαζό στην τηλεόραση να μην σκέφτεσαι άλλο τα προβλήματα...

Να δεις κανα τούρκικο σήριαλ ή το μπιγκ φάδερ ή το ανθρωπότητα έχεις πήξει στο ταλέντο ή έστω την ομαδάρα να ρίχνει κανα γκολάκι στον αντίπαλο. Και αν δεν φτάνουν αυτά για να περάσει και αυτή η μέρα μπορείς ακόμη να δεις πως η ξαναμένη ξανθιά σε περιμένει να την πάρεις στο 090 για να την σβήσεις η το πως θα λύσεις τα προβλήματα του σύμπαντος με εκείνον τον καταπληκτικό κόφτη για πατάτες που έχει 32 χρήσεις και δώρο μια πολλά υποσχόμενη συσκευή μασάζ.

Τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να ροδίσουν όλα μαζί στην κατσαρόλα και προσθέτουμε αργά αργά ολίγη παγκοσμιοποίηση σε μορφή μπαχαρικού και τέλος για να δέσει βάζουμε και δυο πρέζες πολιτικών εκπομπών με καλεσμένους πάντα τους ίδιους λακέδες που μιλάνε επι ώρες χωρίς να λένε τίποτα ουσιαστικό .

Ετσι λοιπόν έχουμε εναν φουκαρά που σπαταλάει τις μέρες του όπως μια αγελάδα στο σταύλο και δεν σκέφτεται τίποτα το ουσιαστικό παρα μόνο πως θα πληρώσει τους λογαριασμούς του και πως θα ξεδώσει λίγο απο όλο αυτό το πρεσάρισμα που υφίσταται. Εναν φουκαρά που δεν έχει χρόνο να ενδιαφερθεί για το αν ο διπλανός του ζει η πεθαίνει , για το αν το μέλλον του υποθηκεύεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Εναν εν δυνάμει παρτάκια με άλλα λόγια που όμως αγνοεί οτι ολα αυτά που κάνει εν τέλει δεν ωφελούν ούτε καν την πάρτη του αλλά μόνο αυτούς που τον ελέγχουν.

Ενα φουκαρά που δεν δίνει δεκάρα για το αν τα σκόπια θε λέγονται Μακεδονία ή Τιτίκα.

Εναν φουκαρά που χέστηκε αν θα τον λένε αύριο Έλληνα ή Τσίου Τσίου αφού δεν βρήκε ποτέ χρόνο να διαβάσει και να ενημερωθεί για το τι σημαίνει κάτι τέτοιο.

Έτσι λοιπόν έχουμε σε βάθος χρόνου πολλούς τέτοιους φουκαράδες μαζεμένους στην ίδια χώρα που το μόνο κοινό τους είναι η γλώσσα,το δηλωθέν θρήσκευμα,και κάποια ξεχασμένα απο καιρό ήθη και έθιμα . Ειναι σχεδόν ο τέλειος υποψήφιος για παγκόσμιος πολίτης. Για να αφαιρεθεί το σχεδόν και να μείνει το Τέλειος παγκόσμιος πολίτης δεν έχουμε παρά να τον ανακατέψουμε μαζί με άλλους τόσους φουκαράδες απο άλλες χώρες και να τους κάνουμε όλους μαζί εναν πολιτισμικό αχταρμά χωρίς ουσιαστικά να έχουν εθνολογική πλέον ταυτότητα ούτε και κοινά θρήσκευμα , ήθη και έθιμα.

Να είναι ΟΛΟΙ για πάρτη τους και ΠΟΤΕ μαζί.

Έτσι λοιπόν σε βάθος χρόνου έχεις μεταλλάξει Έθνη ολόκληρα σε απλά Κράτη χωρίς Εθνολογική ταυτότητα που αποτελούνται απο ενα συνοθύλευμα λαών με διαφορετικά ήθη και έθιμα , διαφορετική κουλτούρα , θρησκεία , γλώσσα , έναν σύγχρονο πύργο της Βαβέλ με άλλα λόγια.

Για την ακρίβεια πολλούς πύργους της Βαβέλ που έχουν αντικαταστήσει αυτό που παλιά λεγόταν Έθνος και είχε μια ομοιογένεια με κάτι το εντελώς ανομοιογενές .

Θα μου πείτε μα γιατί όλο αυτό να μην λειτουργήσει θετικά και να μην μάθουμε να συνυπάρχουμε όλοι μαζί αρμονικά σαν ένα κράτος;

Γιατί η Ανθρωπότητα δυστυχώς δεν έχει ακόμα φτάσει σε τέτοια επίπεδα ωριμότητας ώστε να είμαστε όλοι ΕΝΑ με την ουσιαστική έννοια του όρου και κανείς δεν γνωρίζει αν θα μπορέσουμε και ποτέ να φτάσουμε και δεν αυτοκαταστραφούμε στο μεσοδιάστημα απο μόνοι μας έρμαια της βλακείας μας .

Αλλά ας το πάρουμε και απ την ανάποδη .

Τόσο καιρό μας λένε κάποιοι με τη μάσκα της παγκοσμιοποίησης «Δέξου τον διπλανό σου με την διαφορετικότητα του » ή «Μην απαιτείς να είναι όλοι σαν εσένα » .

Πολύ σωστό . Να το πάω και λίγο παρακάτω τότε και να ρωτήσω γιατί κι εσείς δεν δέχεστε την διαφορετικότητα μας σαν Έθνος ; Γιατί απαιτείτε να γίνουμε όλα τα Έθνη το ίδιο ; Τι σας ενοχλούν τα ήθη και έθιμα του κάθε Έθνους και θέλετε να τα εξαλείψετε ; Μπορούμε να συνυπάρχουμε ειρηνικά και σαν Εθνη . Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι το ίδιο κράτος για να συνυπάρχουμε .

Τι έχουμε εδώ ; δυο μέτρα και δυο σταθμά ;

Απο τη μια μας καλείτε να σεβαστούμε την διαφορετικότητα του καθενός σε ατομικό επίπεδο αλλά σε Εθνολογικό επίπεδο σας ενοχλεί ; Γιατί άραγε ;

Και εδω επανερχόμαστε στο παράδειγμα με την πέτρα που προανέφερα στην αρχή .

Τους ενοχλεί και πολύ μάλιστα επειδή τα πολλά πετραδάκια τα μεταφέρεις εύκολα , τις μεγάλες πέτρες όμως οχι .

Και το αστείο είναι πως οι πρωτεργάτες της παγκοσμιοποίησης που κινούν τα νήματα απο το παρασκήνιο και προσπαθούν να μας πείσουν οτι έχουν αγνές προθέσεις, είναι οι πλέον μεγάλοι παρτάκηδες με περιουσίες τεράστιες τις οποίες φυσικά ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να μοιραστούν με κανέναν άλλο . Όπου τους βολεύει είμαστε όλοι αδέρφια , όπου δεν βολεύει είμαστε μονάδες .

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της προσπάθειας που κάνουν για να μετατρέψουν σταδιακά όλα τα Έθνη σε πύργους της Βαβέλ κάθε τι που εμπεριέχει την λέξη Πατρίδα και όλα τα παράγωγα η συνώνυμα της τους είναι το λιγότερο αποκρουστικό . Μισητό θα έλεγα γιατί πάει κόντρα με τα σχέδια τους .

Απ την άλλη όμως τους είναι τρομερά δύσκολο να βγουν ευθέως και να κατηγορήσουν κάποιον επειδή απλά λέει οτι αγαπάει την πατρίδα του , επειδή κάτι τέτοιο δεν μπορούν να το περάσουν σαν κάτι το αρνητικό . Μπορούν όμως να κάνουν κάτι άλλο πολύ πιο έξυπνο και ύπουλο συνάμα .

Μπορούν και μέχρις ενός σημείου το έχουν καταφέρει στην Ελλάδα τουλάχιστον, να περάσουν στον κόσμο την σκόπιμα λαθεμένη εντύπωση πως ο Πατριωτισμός είναι ίδιος με τον Εθνικισμό και τον Φασισμό.

Κάτι που δεν ισχύει φυσικά γιατί άλλο πράγμα αγαπώ την πατρίδα μου και άλλο πράγμα μισώ όλες τις άλλες πατρίδες ή στην καλύτερη περίπτωση τις θεωρώ κατώτερες από την δική μου .

Έτσι λοιπόν με αυτό τον τρόπο ο οποιοσδήποτε δηλώνει πατριώτης εξισώνεται με τον φασίστα – εθνικιστή που την έχει δει μέγας Ναπολέων και θέλει να κατακτήσει όλο τον κόσμο . Και σε βάθος χρόνου αυτό περνάει σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας επιτυγχάνοντας να μας κάνει να απεχθανόμαστε οποιαδήποτε αναφορά στην λέξη πατρίδα .

Ο Δούρειος Ίππος του κακού πατριώτη...

Πως όμως θα επιτύχουμε να μπερδέψουμε τον κόσμο όσον αφορά την ικανότητα του να διακρίνει οτι άλλο θα πει πατριώτης και άλλο εθνικιστής – φασίστας ;

Πολύ απλά βγάζοντας στο προσκήνιο κάποιους που δηλώνουν οτι αγαπούν την πατρίδα τόσο πολύ που είναι διατεθειμένοι να τσακίσουν τα κόκαλα όλων όσων έχουν αντίθετη άποψη απο αυτούς .

Να λιντσάρουν όποιον μιλάει άλλη γλώσσα και είναι στην χώρα είτε παράνομα , είτε νόμιμα .

Να κάψουν τα σπίτια τους , να λεηλατήσουν οτι βρουν μπροστά τους , να σπάσουν τα κεφάλια όλων όσων βρουν στον διάβα τους χτυπώντας επι δικαίων και αδίκων χωρίς καμιά διάκριση .

Να πάρουν τα κουμπούρια τους και να ξεχυθούν στους δρόμους σκορπώντας τον πανικό σε κάθε έγχρωμο που θα βρουν μπροστά τους επειδή αυτός φταίει για όλα και μόνο αυτός .

Απ την άλλοι όσοι υφίστανται αυτού του είδους την δράση αντιδρούν αναλόγως και έτσι το διαίρει και βασίλευε καλά κρατεί .

Και με τον καιρό στην συνείδηση του καθενός απο εμάς ο Πατριώτης ταυτίζεται με αυτόν που ανοίγει κεφάλια και σφάζει στο όνομα της Πατρίδας και ξεχνάμε οτι ο Πατριώτης ΔΕΝ είχε και ΠΟΤΕ δεν θα έχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με τον κάθε λογής φασίστα και εθνικιστή .

Έτσι απο το ένα άκρο η κοινωνία οδηγείται στο άλλο άκρο και απο την βία του φασισμού πάει στην μαλθακότητα και αδιαφορία του ωχ αδερφισμού . Επειδή ο καθένας εύλογα σκέφτεται πως κάτσε ρε φίλε εγω δεν είμαι φασίστας και επειδή στο υποσυνείδητο του έχει ταυτίσει και τον Πατριώτη με τον φασίστα πάει στο άλλο άκρο και γίνεται ακόμα ένας που αδιαφορεί για την έννοια Πατρίδα άρα ένας ιδανικός υποψήφιος για Παγκόσμιος Πολίτης .

Τα φώτα στους πρωταγωνιστές...

Το δύσκολο αυτό ρόλο του κακού πατριώτη θα πρέπει να βρεθούν να τον παίξουν άτομα που να πληρούν κάποιες προδιαγραφές . Να είναι μπρατσωμένοι για να μπορούν να δέρνουν, κατα προτίμηση απο χαμηλά κοινωνικά στρώματα και με πολλά προβλήματα οικονομικής κυρίως φύσεως και κατα συνέπεια και απωθημένα . Που να τους βρείς αυτούς ;

Γι α κάτσε και μου ήρθε μια ιδέα , δεν θα ψάξω να τους βρω εγω αλλά θα τους κάνω να έρθουν αυτοί σε εμένα . Και πως θα το κάνω αυτό ; ε καλά τώρα χαρα στο πράμα . Θα ιδρύσω έναν φορέα που θα απευθύνεται σε όσους αγαπούν την Πατρίδα και θα ξεκινήσω την κατήχηση και σιγά σιγά θα μαζέψω κάμποσους αφελείς με το δόλωμα του Πατριωτισμού . Απο αυτούς θα διώξω όσους δεν μου κάνουν λόγω του ότι είναι μόνο πατριώτες και δεν τσιμπάνε απ το τυρί του Εθνικισμού και θα κρατήσω ΜΟΝΟ όσους έχουν φασιστικές τάσεις και ιδανικά .

Παράλληλα προς τα έξω θα μιλάω μόνο για πατρίδα και οχι για φασισμό έτσι με τον καιρό Πατριώτες και Φασίστες θα φαντάζουν το ίδιο στα μάτια των πολλών . Και μετά η οδός για άλωση και αυτής της χώρας θα είναι ορθάνοιχτη...

Η Χρυσή Αυγή της παγκοσμιοποίησης θα ανατείλει...

e-nea24.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ