2012-08-18 22:01:22
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΡΙΞΠΟΥΝ
Δεν συνεχίζει τις τελευταίες ημέρες τις προπονήσεις με τους Νέους του Ολυμπιακού ο Ντιμίτρι Ρίξπουν. Ο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής από τη Γερμανία που πέρασε από το... μικροσκόπιο του Μπερντ Στορκ δύο φορές, μία προτού φύγει η ομάδα για το Πήλιο και μία αφότου γύρισε, τις τελευταίες ημέρα δεν έχει δώσει το «παρών» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τυχόν ο Ρίξπουν απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό ή αν θα αποτελέσει ένα από τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα των Νέων για αυτό το καλοκαίρι.

Κάτι το οποίο θα φανεί τις επόμενες ημέρες και αφού ο Μπερντ Στορκ δώσει την κατάλληλη εισήγηση στους διοικούντες την ΠΑΕ, έτσι ώστε να γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις σε περίπτωση πάντα που δώσει θετική εισήγηση ο υπεύθυνος της ακαδημίας και προπονητής των Νέων.

Άλλωστε σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Ντιμίτρι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το δικαίωμα να τον δηλώσουν κανονικά στο NextGen Series, αφού η διοργάνωση επιτρέπει σε κάθε αγώνα να δηλώνονται τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι υπό δοκιμή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ