2012-08-20 11:55:02
Φωτογραφία για Κύπρος: «Γάμος με προικοσύμφωνο», το σχόλιο Μαλά για τις συζητήσεις ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ
«Υπάρχουν γάμοι που προέρχονται από ειδύλλια και υπάρχουν γάμοι που προέρχονται από συνοικέσια και από προικοσύμφωνα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος για την ...Προεδρία της Δημοκρατίας, Υπουργός Υγείας Σταύρος Μαλάς, σχολιάζοντας τις διαβουλεύσεις μεταξύ των ηγεσιών ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ.

Σε δηλώσεις του χθες βράδυ στο περιθώριο της ετήσιας χοροεσπερίδας στον Πύργο Τηλλυρίας, ο κ. Μαλάς ανέφερε ότι «είχα την εντύπωση ότι οι γάμοι που προέρχονται από συνοικέσια και προικοσύμφωνα ήταν μέρος του παρελθόντος. Προφανώς αναδεικνύονται και στην πολιτική μας ζωή οι γάμοι με προικοσύμφωνα. Αυτό θα το κρίνει ο πολίτης εάν είναι αυτός ο τρόπος που πρέπει να πολιτευόμαστε και να ξεχνούμε τις παραδοσιακές μας θέσεις και θα κριθούμε όλοι φυσικά στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές».

Ο κ. Μαλάς είπε ότι παραμένει θιασώτης της συνεργασίας σε βάση αρχών.

«Αυτό είναι που πρέπει να επιδιώξουμε όλοι. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ποιες είναι οι συνεργασίες σε βάση αρχών και ποιες είναι οι συνεργασίες σε βάση των οποιονδήποτε άλλων συγκυριακών καταστάσεων, οι οποίες αναδεικνύονται μέσα από πολιτικές επιλογές, κατά κύριο λόγο επιλογές των ηγεσιών», πρόσθεσε ο κ. Μαλάς.


«Η δική μας υποψηφιότητα είναι μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα που στηρίζεται μεν από το ΑΚΕΛ σαν κύριο υποστηρικτή, αλλά στηρίζεται και υποστηρίζεται από κοινωνικά στρώματα, τα οποία εκφράζουν συνεχώς την υποστήριξή προς τη δική μας την υποψηφιότητα», είπε ο κ. Μαλάς.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή οποιοσδήποτε υποψήφιος μπορεί να πει ότι η δική του υποψηφιότητα στηρίζεται μόνο από ένα κομματικό χώρο, νομίζω αυτό είναι ξεκάθαρο και ακόμα οι υποψηφιότητες που στηρίζονται από συγκεκριμένους χώρους φαίνεται ότι δεν υποστηρίζονται με ένα συμπαγή τρόπο και κατά κύριο λόγο στο χώρο του κέντρου», πρόσθεσε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στις φλόγες τα Μαστιχοχώρια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στις φλόγες τα Μαστιχοχώρια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ