2012-08-21 18:04:31
Φωτογραφία για ΔΥΝΑΜΙΚΟ «ΜΠΑΣΙΜΟ» ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΓΙΑ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ ΒΑΡΓΚΑΣ
Με βάση πληροφορίες που προέρχονται από Χιλή και Ισπανία μετά την Τζένοα προστέθηκε και η Εσπανιόλ στις ομάδες που ερίζουν για την απόκτηση του ακραίου επιθετικού της Νάπολι Εντουάρντο Βάργκας που ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό.

Αυξάνονται διαρκώς οι ομάδες που εκφράζου ενδιαφέρον για την απόκτηησ του Εντουάρντο Βάργκας. Η επιθυμία του 22χρονου Χιλιανού επιθετικού της Νάπολι να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, φέρεται να τον ωθεί στην πιθανότητα δανεισμού του σε άλλο σύλλογο.

Με βάση πληροφορίες που προέρχονται από την Χιλή, αλλά και την Ισπανία, η Εσπανιόλ τις τελευταίες ώρες δείχνει να κινείται πολύ γερά για τον δανεισμό του νεαρού Χιλιανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος ενδιαφέρει έντονα τον Ολυμπιακό για την αντικατάσταση του Κέβιν Μιραλάς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «La Tercera» η ομάδα της Βαρκελώνης δείχνει διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση 500.000 ευρώ στην Νάπολι για μονοετή δανεισμό, ενώ στις προθέσεις τους είναι να καλύψουν μέρος των ετήσιων αποδοχών του, που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ.

Για τον Εντουάρντο Βάργκας γίνεται εκτενή αναφορά και στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης. αντιπρόεδρος της Εσπανιόλ, Χέρμαν Ντε Λα Κρουζ, μιλώντας στην «Mundo Deportivo» παραδέχτηκε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον Βάργκας. «Ο ποδοσφαιριστής μας ενδιαφέρει και τον παρακολουθούμε, αλλά δεν είναι ο μόνος παίκτης που μας απασχολεί. Εξετάζουμε κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ