2012-08-21 19:27:29
Φωτογραφία για «ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ, ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ»!
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2012-13. «Ερυθρόλευκη» η κλασσική, λευκή και σκούρα μπλε οι άλλες δύο φανέλες.

Σε εκδήλωση που έγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη πριν από την αποψινή ανοιχτή για το κοινό προπόνηση, ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας για τη σεζόν που αρχίζει.

Η πρώτη φανέλα είναι η κλασσική ριγωτή ερυθρόλευκη σε μοντέρνα έκδοση αλλά και με σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου και στη θρυλική φανέλα. Η δεύτερη εμφάνιση είναι ολόλευκη με μεγάλη κόκκινη ρίγα και η τρίτη σκούρα μπλε κατόπιν επιθυμίας πολλών οπαδών της ομάδας.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς τόνισε κατά την παρουσίαση: "Ελπίζουμε οι νέες φανέλες να συνοδευτούν με τίτλους και επιτυχίες για τον Ολυμπιακό μας".

Ο εκπρόσωπος της Puma κ. Ασλάνης έκανε μια σύντομη παρουσίαση μετά την προβολή video για τα 87 χρόνια του Ολυμπιακού με πρωταγωνιστή τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αλλά και μιας μικρής ταινίας για τη χαρά και το νόημα του ποδοσφαίρου:


"Για εμάς στην Puma το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Αυτήν την χαρά έχουμε την τύχη να την μοιραζόμαστε πολλά χρόνια. Οι τρεις νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού. Είναι πρώτα η ερυθρόλευκη. Η κλασική εμφάνιση του Ολυμπιακού, που κουβαλάει πολλά χρόνια δόξας πάνω της. Προσπαθούμε να βάζουμε μικρές πινελιές. Οι ρίγες, οι γραμματοσειρές και τα νούμερα προέρχονται από το concept της ταινίας. Μετά είναι η δεύτερη εμφάνιση της ομάδας, η λευκή. Θα μας θυμίζει την Ιταλία. Μετά είναι η σκούρα-μπλε, την οποία ζητούσε ο κόσμος. Σίγουρα είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Puma παγκοσμίως. Το πλέγμα ινών βοηθούν τον αέρα να κυκλοφορεί και να ανακυκλώνεται. Του δίνει την δυνατότητα να μένει στεγνός. Μετά υπάρχει η τεχνολογία για απορρόφηση της υγρασίας, όταν αυτή εμφανίζεται. Μετά στον χώρο κάτω από τις μασχάλες και στο σορτσάκι υπάρχει πλέγμα ινών για πλήρη ελευθερία στις κινήσεις του παίκτη. Ελπίζω να φέρουν γούρι. Να σημειώσω ότι είναι διαθέσιμες προς πώληση από σήμερα. Σε σχέση με την περσινή η φετινή έχει διαφορές στον σχεδιασμό. Προσπαθούμε κάθε φορά να διαφοροποιούμε τις εμφανίσεις. Οι άλλες δύο εμφανίσεις δεν έχουν καμία σχέση με πέρυσι".

Στην προπόνηση που θα γίνει αργότερα, θα εμφανιστούν με τις νέες φανέλες οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο κόσμος που ήδη πηγαίνει στο γήπεδο θα γνωρίσει δια ζώσης τις νέες εμφανίσεις αλλά και θα μπορεί να τις προμηθευτεί από το Red Store.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ