2012-08-24 17:12:06
Φωτογραφία για ΜΙΡΑΛΑΣ : ΕΙΧΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟ
Ο Κέβιν Μιραλάς αποτελεί το πρόσωπο των ημερών για την Εβερτον, από τον οποίο περιμένουν πολλά οι ιθύνοντες των «ζαχαρωτών».

Μέχρι τώρα ο Βέλγος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού μιλούσε για το ενδιαφέρον της Αρσεναλ και τον λόγο που προτίμησε την Εβερτον, ενώ χθες αποκάλυψε και τις διαπραγματεύσεις που έγιναν με την Πόρτο.

«Δεν είναι μόνο η Άρσεναλ που με ήθελε, αλλά και η Πόρτο. Οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει πολύ, αλλά μετά μίλησα με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου και συνειδητοποίησα ότι η πιο σωστή απόφαση ήταν να έρθω στην Εβερτον», είπε ο Μιραλάς, και όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι στο φιλικό της εθνικής Βελγίου με την Ολλανδία βρέθηκε στις Βρυξέλες ο Ντέιβιντ Μόγιες, τόνισε:

«Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι ήρθε να με παρακολουθήσει ο ίδιος. Κατάλαβα ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για μένα και πραγματικά με εντυπωσίασε».

Ο Μιραλάς αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του: «Με δέχθηκαν πολύ καλά και έχω συνειδητοποιήσει πως είναι σωστή η επιλογή μου. Μου είπαν ότι πρόκειται για μια ομάδα που λειτουργεί σαν οικογένειά και μου φαίνεται η πιο σωστή περιγραφή της Εβερτον μέχρι τώρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξύλινος υπολογιστής!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξύλινος υπολογιστής!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ