2012-08-24 18:25:04
Φωτογραφία για DiCaprio, Hill και Scorsese πάνε... Wall Street
Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους Νεουορκέζους και τους τουρίστες του πάρκου Bryant που βρίσκεται κοντά στη Wall Street... καθώς εντόπισαν δύο μεγάλους αστέρες του κινηματογράφου να μπαίνουν σε κοντινό κατάστημα τραπεζικού κολοσσού.

Ο Leonardo DiCaprio και ο Jonah Hillεπισκέφτηκαν το γραφείο του Merrill Lynch στην Τράπεζα της Αμερικής, σύμφωνα τη Daily News, στο πλαίσιο της έρευνάς τους με κωδικό όνομα "The Wolf of Wall Street".

Πρόκειται για τη νέα ταινία του διακεκριμένου σκηνοθέτη Martin Scorsese, με πρωταγωνιστές τους δύο χολιγουντιανούς σταρ, η οποία αναφέρεται στη ζωή του παράνομου χρηματιστή Jordan Belfort και είναι βασισμένη στα απομνημονεύματά του.

Ο Belfort, γνωστός και ως ο «Λύκος της Wall Street», έζησε μία πολυτάραχη ζωή και στα τέλη της δεκαετίας του ’90 βρέθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος για απάτη και ξέπλυμα χρήματος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο DiCaprio έγινε για μία ολόκληρη μέρα η σκιά ενός υπαλλήλου της επενδυτικής τράπεζας, ενώ ο Hill ακολουθούσε έναν υπάλληλο που εργάζεται στον τομέα των παραγώγων.

Το γεγονός συνέπεσε με τη φήμη ότι ο Scorsese έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αρχικά είχε αναφερθεί ότι σκηνοθέτης θα ήταν ο Ridley Scott, ωστόσο οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν και οι DiCaprio και Scorsese θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τέταρτη φορά ("Gangs of New York," "The Aviator," "The Departed" και "Shutter Island").
nooz
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ