2024-06-27 09:33:30
Φωτογραφία για Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το τηλεοπτικό του μέλλον : Την έχω κάνει την επιλογή μου κι ο Θεός βοηθός να πάνε όλα καλά...
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day για το τηλεοπτικό του μέλλον και απάντησε στο υπονοούμενο της Κατερίνας Καινούργιου για το αν θα έχει δική του εκπομπή.

«Με τιμά, αλλά δεν το επιδίωξα κι από ένα σημείο και μετά νιώθω άβολα. Ναι γουστάρω (σ.σ. που ασχολούνται με το τηλεοπτικό του μέλλον), αλλά νιώθω κι άβολα. Τώρα όσον αφορά τι δική μου εκπομπή, δεν είναι κάτι που θα βγω και να λέω ότι θέλω δική μου εκπομπή. Το επόμενο βήμα ως εξέλιξη στη δουλειά, νομίζω ότι αυτό θέλουν όλοι.».

Και πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με την Κατερίνα Καινούργιου μιλάμε και ξέρουμε ότι ό,τι σκέφτεται το λέει, έτσι αφιλτράριστο. Στην τελική παιδιά, αν ισχύει, να σας πω την πλήρη αλήθεια με το κανάλι μου έχει να κάνει ή με το κανάλι που ενδεχομένως έκλεισα. Εκείνο θα προσβάλει όχι εμένα. Την έχω κάνει την επιλογή μου. Κάνουμε τον σταυρό μας κι ο Θεός βοηθός και να πάνε όλα καλά».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ