2024-06-27 08:22:34
Φωτογραφία για Στους 70 οι τραυματίες απο τον εκτροχιασμό  του τρένου στη Ρωσία
Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι ανέφεραν ότι ο εκτροχιασμός μπορεί να προκλήθηκε από τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν πρόσφατα.

Οι Russian Railways ανέφεραν ότι περίπου 70 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν εννέα αυτοκίνητα εκτροχιάστηκαν από επιβατικό τρένο 511, καθ' οδόν από τη Vorkuta στη βορειοανατολική Δημοκρατία της Κόμι πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, προς το θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας Novorossiysk, περίπου 3.100 μίλια (5.000 χιλιόμετρα) νότια. Προς το παρόν, δεν έχουν αναφερθεί επαληθευμένα θύματα από το σημείο της συντριβής.

eturbonews.com

Ο σιδηροδρομικός φορέας επιβεβαίωσε ότι το τρένο 511 είχε 14 βαγόνια και 232 επιβάτες. Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι ανέφεραν ότι ο εκτροχιασμός μπορεί να προκλήθηκε από τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν πρόσφατα.

Σύμφωνα με τις σιδηροδρομικές αρχές, ο εκτροχιασμός σημειώθηκε κοντά στην πόλη Inta γύρω στις 18:12 ώρα Μόσχας.


Σε μια ανάρτηση στο Telegram , οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι ανέφεραν ότι πληρώματα έκτακτης ανάγκης έχουν σταλεί στην τοποθεσία για να βοηθήσουν τους επιβάτες. Επί του παρόντος εργάζονται για την παροχή βοήθειας ενώ συγκεντρώνουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα θύματα. Επιπλέον, η κυκλοφορία στην περιοχή έχει διακοπεί.

Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι ανακοίνωσαν επίσης ότι έχουν συστήσει ειδική ομάδα υπό την ηγεσία του Γενικού Διευθυντή για τη διερεύνηση του εκτροχιασμού. Στο σημείο έχουν αποσταλεί δύο εξειδικευμένα τρένα ανάκτησης.

Η ποινική έρευνα για τον εκτροχιασμό έχει ξεκινήσει από την Εισαγγελία Μεταφορών Βορειοδυτικών. Στο μεταξύ, έχει αναφερθεί ότι ο επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης της Δημοκρατίας της Κόμης έχει μεταβεί στο σημείο του συμβάντος.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ