2012-08-27 17:18:06
Φωτογραφία για ΕΞΑΛΟΣ ΜΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ Ο ΧΑΛΙΛΧΟΤΖΙΤΣ ΑΛΛΑ... ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!
Ο Ράφικ Τζιμπούρ έχει κληθεί από τον προπονητή της εθνικής Αλγερίας Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για το παιχνίδι της 9ης Σεπτεμβρίου απέναντι στη Λιβύη για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα 2013, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αλλά ο Βόσνιος τεχνικός είναι, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "lebuteur.com", έξαλλος με τη συμπεριφορά του παίκτη του Ολυμπιακού.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Τζιμπούρ δεν σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο στις κλήσεις του Βόσνιου τεχνικού, κάτι που τον εξόργισε, αλλά δικαιολογούν τον ερυθρόλευκο επιθετικό, σημειώνοντας πως έκανε πολλά ταξίδια τώρα τελευταία με την ομάδα του σε Αυστρία, Πορτογαλία και Ιταλία και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπόρεσε να απαντήσει.

Επιπλέονς, ο Τζιμπούρ έχει αυτή τη συνήθεια, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες ημέρες, όταν θα υπάρξει τετ-α-τετ των δύο ανδρών. Βέβαια, υπάρχει και άλλη μία ανησυχία για τους Αλγερινούς, καθώς όπως τονίζουν στο δημοσίευμα, ο Τζιμπούρ τραυματίστηκε δύο φορές σε διάστημα 10 ημερών, γεγονός που ανησύχησε τον Χαλίλχοτζιτς, ο οποίος, πάντως, τον κάλεσε.

Όλα λοιπόν οφείλονται σε παρεξήγηση όπως αναφέρει η ιστοσελίδα και το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ΚΚΕ για τα νέα μέτρα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ΚΚΕ για τα νέα μέτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ