2012-08-30 13:09:24
Φωτογραφία για Η ΩΡΑ ΤΟΥ.. ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ!
Κατά τη διάρκεια της σημερινή κλήρωσης των ομίλων, σε ένα διάλειμμα της διαδικασίας θα γίνει γνωστό και το ποιος παίκτης θα ανακηρυχθεί κορυφαίος της ΟΥΕΦΑ για τη χρονιά 2011-12.

Οι υποψήφιοι είναι τρεις: Ο Λιονέλ Μέσι, ο Αντρές Ινιέστα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτοί συγκέντρωσαν τους περισσότερους ψήφους από επιλεγμένους δημοσιογράφους εκπροσώπους των ομοσπονδιών των χωρών τους στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Τα προγνωστικά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το "sport-fm.gr", για φέτος λένε ότι θα κερδίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και θα διαδεχθεί έτσι τον Μέσι που πήρε πέρυσι το τρόπαιο.

Για άλλους νικητής πρέπει να είναι ο Ινιέστα. Δεύτερος πέρυσι, δεν είναι σταρ όπως ο Αργεντίνος και ο Πορτογάλος, αλλά είναι παίκτης ουσίας και από τους ηγέτες της εθνικής Ισπανίας προς την κατάκτηση του Euro2012 όπου και ψηφίστηκε MVP της διοργάνωσης.

O Mέσι αν και περιορίστηκε στην κατάκτηση του Κόπα Ντελ Ρεϊ πέρυσι πέτυχε 50 γκολ και για τέταρτη σερί χρονιά ήταν πρώτος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ με 14 γκολ.


Ο Ρονάλντο πήρε τον τίτλο με τη Ρεάλ και σκόραρε 46 φορές. Χθες κατέκτησε και το Σούπερ Καπ ενώ έφερε την Πορτογαλία ως τα ημιτελικά του πανευρωπαϊκού. Για τις θέσεις 4 ως 10 οι παίκτες που μπήκαν στην πρώτη δεκάδα είναι ήδη γνωστοί και είναι οι:

4. Πίρλο (Ιταλία-Γιουβέντους-90 πόντοι)

5.Τσάβι (Ισπανία-Μπαρτσελόνα- 57 π)

6. Ικερ Κασίγιας (Ισπανία-Ρεάλ-53)

7. Ντρογκμπά (Ακτή Ελεφ.-Τσέλσι-31)

8.Τσεχ (Τσεχία-Τσέλσι-14)

9.Φαλκάο (Κολομβία– Ατλέτικο -14)

10.Οζίλ (Γερμανία-Ρεάλ-10)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ