2012-08-30 15:19:33
Φωτογραφία για ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ ΒΑΡΓΚΑΣ
Παίκτης της Νάπολι θα είναι και τη νέα χρονιά ο Εντουάρντο Βάργκας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Mattino». Ο Χιλιανός επιθετικός, αν και έχει ζητήσει να δοθεί δανεικός, ώστε να αγωνίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα, θα παραμείνει στην ομάδα του ιταλικού νότου, συμπληρώνοντας την επιθετική γραμμή του Βάλτερ Ματζάρι.

Οι πιέσεις που άσκησε ο Εντουάρντο Βάργκας προς τη διοίκηση της Νάπολι δεν έπιασαν τόπο και ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα. Ο Χιλιανός επιθυμούσε να παραχωρηθεί δανεικός για να μπορέσει να αγωνιστεί περισσότερο, αφού η παρουσία του Καβάνι και του Πάντεφ δεν του επέτρεπαν να ελπίζει σε μεγάλη συμμετοχή. Ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματζάρι, καθώς και ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, επέμεναν πως οι υποχρεώσεις της ομάδας τη χρονιά που ξεκίνησε είναι τόσες πολλές, που ο Βάργκας θα καταφέρει να έχει περισσότερες παρουσίες.

Τελικά και παρά τις προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της Νάπολι από την Τορίνο και τη Τζένοα, ο Βάργκας αναμένεται να παραμείνει στους «παρτενοπέι». Η εφημερίδα «Il Mattino», που εκδίδεται στη Νάπολη και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις της ομάδας, είναι σίγουρη πως ο Βάργκας θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση στον Καβάνι, τον Πάντεφ και τον Ινσίνιε, που αυτή τη στιγμή κερδίζουν τις εντυπώσεις και θεωρούνται οι βασικοί επιθετικοί της Νάπολι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ