2012-08-30 15:39:22
Φωτογραφία για Διπλό καρδιοχτύπι για ΠΑΟΚ
Ο Δικέφαλος του Βορρά σήμερα το βράδυ στις 21:45 παίζει τα ρέστα του για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League αλλά δεν είναι το μοναδικό του άγχος. Στις κερκίδες του γηπέδου μια εβδομάδα μετά τα σοβαρά επεισόδια στην Τούμπα όπου του στοίχισαν βαριά τιμωρία, θα βρίσκονται και 800 περίπου οπαδοί του με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Ζήσης Βρύζας πήρε την απόφαση για την μετακίνηση, οι αστυνομικοί στην Βιέννη θα είναι επί ποδός και όλοι εύχονται να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα και να μην γίνουν επεισόδια.

Οι παίκτες με ανακοίνωση τους ζητούν από τον κόσμο να μην απαντήσει στις προκλήσεις ενώ ο Γκαρσία είπε και το εκπληκτικό «και εγώ κάποιες φορές θέλω να χτυπήσω αντιπάλους και διαιτητή αλλά κρατιέμαι..» Δεν αποκλείεται ο Βρύζας να είναι στην κερκίδα με τους οπαδούς σε μια προσπάθεια να τους προστατέψει αλλά και να προστατέψει τον ΠΑΟΚ αφού θυμίζουμε πώς είναι τιμωρημένος με ένα χρόνο αποκλεισμό αλλά με τριετή αναστολή.

Ρίσκο με Γκαρσία

Ο ΠΑΟΚ σήμερα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα και σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη το γκολ είναι απαραίτητο. Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Λάζαρ και στον τραυματία Σαλπιγγίδη και όλα δείχνουν ότι θα δώσει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Λόρενς και θα εμπιστευτεί τον Γκαρσία που προέρχεται από τραυματισμό. Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετό, Λίνο, Κουμάλο, Κατσικάς, Γκαρσία, Φωτάκης, Παναγιωτούδης, Λόρενς, Γεωργιάδης και Αθανασιάδης.  
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επεισόδια στην Βιέννη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επεισόδια στην Βιέννη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ