2012-09-05 21:05:18
Φωτογραφία για ΕΔΕΙΞΕ 11ΑΔΑ Ο ΣΑΝΤΟΣ... «ΖΕΣΤΟΣ» Ο ΜΗΤΡΟΣΓΛΟΥ ΜΕ 2 ΓΚΟΛ!
Ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Λετονία στη Ρίγα, με τον Φερνάντο Σάντος να δείχνει τα πλάνα του, τα οποία συμπεριλαμβάνουν τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος με δύο γκολ κι εξαιρετική απόδοση στο διπλό έδειξε σε άριστη κατάσταση.

Όσον αφορά το δίτερμα των διεθνών είχε διάρκεια 40 λεπτά, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να έχει καταλήξει στο 4-4-2, με τους Κώστα Μήτρογλου και Φάνη Γκέκα να αποτελούν το δίδυμο της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, ο Καρνέζης έκατσε κάτω από τα δοκάρια, με τους Σπυρόπουλο, Τοροσίδη να καλύπτουν το αριστερό και το δεξί άκρο, αντίστοιχα, της άμυνας και τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο να είναι οι δυο στόπερ.

Τζιόλης, Κατσουράνης ήταν τα αμυντικά χαφ, δεξιά ο Μανιάτης και αριστερά ο Φορτούνης, με τους Γκέκα, Μήτρογλου στην κορυφή. Μάλιστα, ο επιθετικός του Θρύλου δείχνει προς το παρόν... ζεστός, καθώς εκτός από το χθεσινό γκολ, πέτυχε άλλα δυο σήμερα έχοντας εξαιρετική απόδοση στο 2-1 υπέρ των βασικών.


Για τους αναπληρωματικούς κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας στο πρώτο 20λεπτο και ο Γλύκος στο δεύτερο.

Ο Χολέμπας ήταν αριστερά, ο Βύντρα δεξιά και στο κέντρο της άμυνας οι Σιόβας, Μαλεζάς. Αμυντικό χαφ ο Δημούτσος, οι Χριστοδουλόπουλος, Νίνης λίγο μπροστά του, με τους Σαμαρά, Μαυρία αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα. Στην κορυφή ήταν ο Αθανασιάδης στο 4-2-3-1 των αναπληρωματικών, για τους οποίους σκόραρε ο Σιόβας.

Πάντως, ο Σάντος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των βασικών στο πρώτο 20λεπτο κάνοντας παρατηρήσεις στους Σπυρόπουλο, Φορτούνη, Μανιάτη και μιλώντας στους παίκτες για πέντε λεπτά στο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, στο τέλος της προπόνησης οι Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης δούλεψαν στις εκτελέσεις φάουλ από τα αριστερά με το δεξί πόδι και στο τεχνητό τοίχος και οι Μήτρογλου, Σπυρόπουλος στις εκτελέσεις φάουλ από τα δεξιά με το αριστερό πόδι.

Τέλος, την προπόνηση παρακολούθησαν από κοντά και περίπου 50 φίλαθλοι. Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους, καθώς αύριο το πρωί θα «πετάξει» για τη Λετονία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ