2012-09-06 15:46:17
Φωτογραφία για Σενάρια για συνάντηση Γκουαρδιόλα-Φέργκιουσον!
Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε προ ολίγων ημερών ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες περί συνάντησής του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν κατά καιρούς παρουσιαστεί από τα Μέσα ως διάδοχοι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Σκωτσέζος εδώ και χρόνια σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα ονόματα που έχουν ακουστεί για να τον αντικαταστήσουν είναι πάρα πολλά

Ένα από αυτά είναι και του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι κατόπιν δικής του επιλογής χωρίς ομάδα. Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου μεταξύ άλλων εξασκεί τα αγγλικά του, και ξεκουράζεται περνώντας χρόνο με την οικογένειά του.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν πήγε στη Νιόν, στην εκδήλωση για την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, η απουσία του δεν ήταν η μοναδική  που έκανε αίσθηση. Ούτε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρέθηκε στην εν λόγω εκδήλωση, αφού προτίμησε να πάει, επίσης, στη Νέα Υόρκη.

Ο 71χρονος έχει φίλους εκεί, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως τους επισκέφτηκε. Επομένως, οι φήμες περί συνάντησης των δύο προπονητών δεν άργησαν να βγουν, όπως κι εκείνες περί διαδοχής του Φέργκιουσον από τον Γκουαρδιόλα, ο οποίος έχει τονίσει πως από το επόμενο καλοκαίρι μπορεί να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο αν δεχτεί μία πρόταση που θα τον ικανοποιεί.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ