2012-03-18 22:50:03
Φωτογραφία για Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-1
Ο Παναιτωλικός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης του Αγρινίου απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Τσιρίλο είχε διαφορετική άποψη, λυτρώνοντας την ομάδα του στο 85' (1-1). Ο Θεοδωρίδης είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 25'.

Παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες μεν, τεράστιο ενδιαφέρον δε και για τους δύο αντιπάλους στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός που μάχεται για τη σωτηρία του, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πιο δυναμικά από τον δικέφαλο και κατάφερε στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε στο παιχνίδι, να ανοίξει το σκορ με τον Θεοδωρίδη (25').

Ο ΠΑΟΚ θέλησε να αντιδράσει στη συνέχεια, έγινε πιο δραστήριος, ωστόσο και πάλι δεν μπορούσε να βρει λύσεις επιθετικά και να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ διατήρησε την πρωτοβουλία, κέρδισε ακόμη περισσότερα μέτρα, πίεσε και εν τέλει, ενώ φαινόταν να έχει συμβιβαστεί με την ήττα, ο Τσιρίλο έδωσε τη λύση με κοντινή κεφαλιά μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία στο 85'.

Λίγο πριν την εκπνοή ο Καμαρά έχασε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πετύχει δεύτερο τέρμα για τον Παναιτωλικό, με τον Χαλκιά να αποκρούει με υπερένταση, κρατώντας τον βαθμό για την ομάδα του.

ο αποτέλεσμα αυτό κρατά τον στην 4η θέση με 43 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να περάσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, καταλαμβάνοντας την 14η θέση με 25 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον 13ο Εργοτέλη. GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ