2012-03-18 23:08:01
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκε...  με τη συμμέτοχη εννέα υποψήφιων το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Μεσσηνία υπό τον Αντώνη Σαμαρά
γράφει ο Νίκος Κούτρικας Μεγάλο ενδιαφέρων...έχει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Μεσσηνία αφού ως ιδιαίτερη πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά έχουν επιλεγεί ένας και ένας οι υποψήφιοι από τον ίδιο τον πρόεδρο !

Ο κύριος Σαμαράς θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί ένας νέος αέρας στην... Μεσσηνία ή οποία παραδοσιακά εκλέγει 7 υποψηφίους ενώ 9 είναι οι αιτήσεις υποψηφιότητας που εκδήλωσαν οι ενδιαφερόμενοι για την περιοχή στις επερχόμενες εκλογές.

Στην πολιτική κατεβαίνει και ο γνωστός Ιατρός στην περιοχή Γαργαλιάνων και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Κατσίβελας Τάκης σύζυγος της πρώτης εξαδέλφης του Αντώνη Σαμαρά Ευγενίας, ό οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής και θεωρείται φαβορί...!

Μεταξύ άλλων κατεβαίνουν... ο Κωτσιόπουλος ΄Αγγελος που διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ενώ ακολούθησε το Σαμαρά πολιτικά σε κάθε του βήμα, ο κύριος Μιλτιάδης Χρυσομμάλης μηχανικός, ο Λαμπρόπουλος Ιωάννης ο οποίος είναι αυτοδικαίως υποψήφιος λόγω ότι είναι βουλευτής, ο Σαμπαζιώτης Δημήτριος πρώην βουλευτής η κυρία Μπούζα Αντωνία πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος η οποία είχε αναλάβει παλαιότερα την Τουριστική προβολή του Νομού, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος πρώην δήμαρχος Άριος, ο Μανώλης Μάκαρης Ιατρός από την Καλαμάτα και ο Παύλος Ιωαννίδης Δικηγόρος από την Τριφυλία
.

'Ενα ψηφοδέλτιο που με τις ευλογίες του προέδρου του Αντώνη Σαμαρά, που είναι πολλά υποσχόμενο... στη Μεσσηνία !
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ . ἉΡΧΙΖΟΥΜΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ . ἉΡΧΙΖΟΥΜΕ"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ