2012-03-19 00:12:24
Φωτογραφία για Μεγάλη προσοχή σε όσους κινούνται στη περιοχή Τατοϊου
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε παρατηρήσει ένα φαινόμενο που εμείς το αποδίδουμε στην ανάγκη του κόσμου να βγει να διασκεδάσει ανέξοδα και να ξεχαστεί από τα δεινά που μας μαστίζουν τον τελευταίο καιρό Όμως το φαινόμενο αυτό λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις!!

Πιο συγκεκριμένα!

Με την μαζική έξοδο ειδικά τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, παρατηρείτε μια αδιαφορία από τους επισκέπτες, (όσο αφόρα την περιοχή την Βαρυμπόμπης – Τατοϊου – Κατσιμιδιου – Κρυονεριου) στην πρόληψη για την δική τους ασφάλεια.

Αδιαφορία που ξεκινά από το που θα αφήσουν (σταθμεύσουν) το αυτοκίνητο τους, για να κάνουν ένα περίπατο, μέχρι την σοβαρότατη απερισκεψία, να ανάψουν φωτιά οπουδήποτε για να ψήσουν, να φάνε και να περάσουν όμορφα!

Ο ομιλος φίλων του δάσους με την πείρα που έχει αποκτήσει, όλα αυτά τα χρόνια, ξέροντας πολύ καλά την διαμόρφωση του εδάφους, της βλάστησης και των δρόμων διαφυγής, σε συνδυασμό με την πυκνή βλάστηση που υπάρχει στην περιοχή ευθύνης του και βλέποντας όλη αυτήν την συνάθροιση ανθρώπων και οχημάτων στην περιοχή, `κρούει τον κώδωνα του κινδύνου`, προς όλους τους φορείς που έχουν σαν τομέα ευθύνης τους την ευρύτερη περιοχή (Βαρυμπόμπη – Τατόι – Κατσιμιδι – Κρυονερι)


Κύριοι σας επισημαίνουμε και ζηταμε την ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σας!!

Σκεφτείτε, το ενδεχόμενο του τι θα μπορουσε να συμβεί, εαν εκδηλωθεί μια μικρή πυρκαγιά στην περιοχή αυτή, με τα πυροσβεστικά οχήματα εγκλωβισμένα και ανίκανα να επέμβουν από τα ατάκτως σταθμευμένα οχήματα επάνω στον δρόμο, ανεξέλεγκτα.

Αναλογιστείτε τις διαστάσεις που με βεβαιότητα θα λάβει αυτή η πυρκαγιά, και τα πόσα ανθρώπινα θύματα θα υπάρξουν εγκλωβισμένα , με τον πανικό να καταλαμβάνει τους χιλιάδες επισκέπτες που θα προσπαθούν να διαφύγουν από το ανεξέλεγκτο πύρινο μέτωπο !

Παραθέτω μερικές εικόνες από ένα απλό Σαββατοκύριακο με καλό καιρό!

Οι Φώτο είναι τραβηγμένες την 16/3/2012 και ώρα 12:10

Μπορείτε λοιπόν να αναλογιστείτε βλέποντας τις παραπάνω εικόνες, αυτό ακριβός το `σενάριο` να συμβαίνει την (πρωτομαγιά) 1/5 όπου οι εκδρομείς επισκέπτονται την ύπαιθρο?

Ο ομιλος φίλων του δάσους προτείνει άμεσα:

Α) Την συνεχή επιτήρηση καθ` όλου του μήκους του δρόμου, με οχήματα της Ελληνικής αστυνομίας, αποτρέποντας την στάθμευση επάνω σε αυτόν η` σε στενά και καίρια σημεία αυτού!

Β) Την άμεση σηματοδότηση με απαγορευτική στάθμευση καθ` ολο το μήκος του επαρχιακού δρόμου Αθηνών – Κατσιμιδιου.

Ο όμιλος φίλων του δάσους είναι στην διάθεση όλων των φορέων να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο του ζητηθεί!

Με τιμή το Διοικητικό συμβούλιο του ομίλου φίλων του δάσους!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα μυστήρια του Πεκίνου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα μυστήρια του Πεκίνου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ