2012-09-12 00:24:04
Φωτογραφία για Το ΤΤ είναι βιώσιμο είπαν στον Ευ.Βενιζέλο ΟΤΟΕ και εργαζόμενοι
από το Γραφείο Τύπου

Εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και της ΟΤΟΕ συναντήθηκαν σήμερα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο στον οποίο εξέφρασαν τη θέση τους και τις προτάσεις τους για ανακεφαλαιοποίηση και αυτόνομη πορεία του ΤΤ. 

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκαν αναλυτικά στο διακριτό ρόλο της τράπεζας στην οικονομία και την κοινωνία, ενώ τόνισαν ότι το ΤΤ λειτουργεί υπέρ των μικροαποταμιευτών και εξασφαλίζει χαμηλά επιτόκια στεγαστικών δανείων. Επιπλέον, του επέδωσαν επιστολή με συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία, καθώς και μελέτη που αποδεικνύουν τη βιωσιμότητα του ΤΤ.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι θα υποστηρίξει την ίση μεταχείριση του ΤΤ σε σχέση με τις άλλες τράπεζες. Ακόμη είπε ότι θα μελετήσει τα στοιχεία που του δόθηκαν και θα συζητήσει το θέμα στη διάσκεψη των πολιτικών αρχηγών, όπως και με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και τη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδας, προτού οριστεί νέα συνάντηση.

Ø Πιστεύουμε ότι με την αυτόνομη ανακεφαλαιοποίησή του το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα είναι η τράπεζα που μπορεί άμεσα να χρηματοδοτήσει την ελληνική οικονομία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ