2012-09-12 00:32:03
Φωτογραφία για Ο Δήμος Βόλου μάζεψε τους κάδους από το κέντρο της πόλης
ΚΙ ΕΝΩ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ το 13ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων και τις... αποστολές 34ων χωρών του κόσμου - ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ η επικείμενη απόφαση της Ε.Π.Ο. για τον Ολυμπιακό Βόλου - ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ αστυνομικά μέτρα η τελετή έναρξης των αγώνων, με τους Βολιώτες να παρακολουθούν πίσω από κιγκλιδώματα

Με μία συντονισμένη επιχείρηση της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, με εντολή εξ' άνωθεν και πιο συγκεκριμένα από τον ίδιο τον Δήμαρχο του Βόλου Παναγιώτη Σκοτινιώτη, από τις 2.30 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης και λίγες ώρες πριν από την τελετή έναρξης του 13ου Παγκόμιου Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων, με την συμμετοχή 34ων χωρών, άρχισαν να εξαφανίζονται οι κάδοι απορριμμάτων από το κέντρο του Βόλου.

Στις 7.30 πλέον το απόγευμα, οπότε και ξεκινούσε η Αργώ για την απόβασή της στο κορδόνι της παραλίας του Βόλου, ώστε 34 κωπηλάτες να παραδόσουν τις σημαίες των 34ων χωρών στις αθλήτριες των ομάδων, όλα ήταν έτοιμα και οι Βολιώτες βρέθηκαν έκπληκτοι να παρακολουθούν την τελετή έναρξης πίσω από κιγκλιδώματα, που μόνον ως show ψυχαγωγίας φυλακισμένων σε μονάδα κράτησης υψίστης ασφαλείας θα μπορούσε να την παρομοιάσει κανείς.


Στο φόντο όλων των παραπάνω, η επικείμενη απόφαση της Ε.Π.Ο. την Τετάρτη για τις τύχες του Ολυμπιακού Βόλου, το ενδεχόμενο μήνυμα που θα μπορούσαν να στείλουν στην Ομοσπονδία οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, με την παραστασή τους στην τελετή έναρξη των αγώνων αλλά και οι αντιδράσεις τους σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα τους στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. την Τετάρτη.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, σεβόμενοι την μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, μπορεί να μην παρέστησαν οργανωμένα στην τελετή έναρξη των αγώνων, αλλά μεγάλος αριθμός εξ' αυτών μεμονωμένα, ωστόσο η κατάσταση στην πόλη παραμένει έκρυθμη λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.

Με κυριότερο παράπονο των φιλάθλων την πολιτική απραξία των κυβερνητικών Βουλευτών και κυρίως αυτήν του Αντιπρόεδρου της Βουλής Θανάση Νάκου, στον οποίο πολλοί εξ' αυτών προσάπτουν ότι ασχολήθηκε με την ομάδα προεκλογικά, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας και παρά το γεγονός ότι η ομάδα τους αδικήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με ξεκάθαρα πολιτική παρέμβαση, αυτές τις ημέρες που απολαμβάνει την εξουσία με τη Νέα Δημοκρατία σφυρίζει αδιάφορα, δείχνουν αποφασισμένοι να αποδώσουν τις ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν.
e-volos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ