2012-09-12 10:46:02
Φωτογραφία για ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ... ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Ο Γιάννης Βρέντζος μίλησε με τον Ραφίκ Τζιμπούρ την Τρίτη (11/9) θέλοντας να τον ηρεμήσει μετά την περιπέτεια που είχε με την εθνική Αλγερίας.

Στο πλευρό του Τζιμπούρ στέκονται όλοι στον Ολυμπιακό μετά τα επεισόδια που ενεπλάκη στο τέλος του αγώνα Λιβύης-Αλγερία (0-1) για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, από τα οποία και βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα καθώς δημοσιεύματα τον φέρνουν ως την πέτρα του σκανδάλου της σύρραξης στο φινάλε.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού γύρισε στην Ελλάδα φανερά εκνευρισμένος και συναντήθηκε με τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος προσπάθησε να τον καθησυχάσει ενώ μαζί του μίλησε και ο Γιάννης Βρέντζος, που ήταν παρών στην προπόνηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο "Γαύρος" ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού συζήτησε με τον Τζιμπούρ για το συμβόλαιο του με σκοπό να υπογραφεί άμεσα μεταξύ των δύο πλευρών η συνέχιση της συνεργασίας τους και μάλιστα ενδέχεται να υπάρξουν ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας επί του θέματος.

Στον Ολυμπιακό είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία του Αλγερινού επιθετικού όσο καιρό βρίσκεται στην ομάδα και έτσι θέλουν να παραμείνει.

Ο Γιάννης Βρέντζος έχει ενημερώσει τον παίκτη ότι είναι επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη η παραμονή του στον Ολυμπιακό και ότι το μέλλον του στην ομάδα περνάει από τις εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ